Hangimiz Sevmedik 21. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

02.01.2017
75
Hangimiz Sevmedik 21. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Hangimiz Sevmedik 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Hangimiz Sevmedik dizisi yeni bölüm fragmanında ortaya çıkan Adalet hanım Itıra görücü getiriyor. Tüm bu yaşananlar en çok Tarıkı etkiliyor. Peki Hangimiz Sevmedik 21. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek mi?

Ekranların sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeşilçam tadında hikayesi sımsıcak mahalle dostluklarıyla harmanlanan romantik komedi dizisi Hangimiz Sevmedik 21. yeni bölüm fragmanında Adalet hanımın mahalleye gelmesi ile işler bir anda karışıyor. Itıra görücü getirmeye kararlı olan Adalet Hanımın yaptıklarına ise en çok Adile seviniyor. Öte yandan Tarık ve Itır, Adile ve Münire gerçekleri anlatıyor.

Hangimiz Sevmedik dizisi 21. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana gelmeyecek. Yılbaşı dolayısıyla ertelenen Hangimiz Sevmedik dizisi yeni bölüm ile 9 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

HANGİMİZ SEVMEDİK 20. SONBÖLÜM ÖZETİ

Münirin hafızası geri gelmiştir. Tuncaydan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itırın Münirin durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münirin yanına gelirler.
Yadigarın aklına gelen müthiş fikir Şener ve Ayşenin işleri daha karışık hale getirmesine neden olur.

HANGİMİZ SEVMEDİK 21. BÖLÜM FRAGMANI

Şükriye İhsandan emekli olmasını ve ailesine vakit ayırmasını istemektedir. Belediye başkanı olmak isteyen İhsanın emekli olmaya niyeti yoktur. Bu yüzden tartışırlar. İkisi de evi terk eder. Onların bu kavgası yüzünden mahalleli ikiye ayrılır.
Başbaşa vakit geçirmeye fırsat bulamayan Tarık ve Itır yakaladıkları ilk fırsatta önce tiyatroya sonra yemeğe giderler. Ancak onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

SELEN SOYDERİN YERİNE SEZGİ SENA AKAY

Geçtiğimiz hafta Hangimiz Sevmedik dizisinin setinde Başrol oyuncuları Can Yaman ve Selen Soyder arasında bir tartışma yaşandığı Can Yaman (Tarık) yaptıklarının ardından büyük korku içine giren rol arkadaşı Selen Soyder (Itır) sete korumalarla geldiği ve Can Yamandan korktuğundan bahsedilmişti. Tüm bu yaşananların ardından TRT izleyenlerini bir basın bildirisi ile durumu özetlemiş ve Selen Soyderin sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildini dizinin hayranlarına duyurmuştu. Selen Soyderin diziden ayrılmasının ardından Can Yamanın partneri kim olacak sorusu yanıt buldu. Genç Model ve oyuncu Sezgi Sena Akay diziye katıldı. Peki Sezgi Sena Akay kimdir? Sezgi Sena Akayın 22. bölümden itibaren dizide yer alacağı tahmin ediliyor.

SEZGİ SENA AKAY KİMDİR?

Sezgi Sena Akay (d. 31 Ekim 1995, İstanbul), Türk model ve oyuncu.

Hayatı

Lise öğretimini Erenköy Kız Lisesinde gören güzel oyuncu daha sonra Galatasarayda voleybol oynamaya başladı ve zamanla Fenerbahçede altyapıya girdi. 18 yaşına kadar voleybol ile ilgilenen oyuncu Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okumaktadır. 2012 yılında 17 yaşındayken Best Model of Turkey seçildikten sonra aynı yıl Best Model of the World seçildikten sonra Türkiye içinde ün kazandı.

2014 yılında Kanal Dde yayınlanan Zeytin Tepesi dizisinin kadrosuna dahil oldu ve Nevin karakterini canlandırdı. Ancak reytinglerin düşmesi nedeniyle dizi final oldu.

2015 yılında Acı Aşk adlı Show TV dizisinin kadrosuna bu sefer başrol olarak girdi. Acı Aşk da düşük reytingler sonucu yayın hayatına veda etti.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.