Hangimiz Sevmedik 10. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta

12.10.2016
80
Hangimiz Sevmedik 10. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta

TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Hangimiz Sevmedik 10. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı beleyiş sürüyor. Hangimiz Sevmedik dizisinde Adile ve Münir arasında yaşananların ortaya çıkması Tarık ve Itırın boşanmasına yol açacaktır. Hangimiz Sevmedik yeni bölümleriyle her Pazartesi TRT 1 ekranında

Yapımcılığını BSK yapımın üstlendiği Hangimiz Sevmedik dizisinin başrollerinde Altan Erkekli, Gül Onat, Can Yaman, Selen Soyder, Cengiz Bozkurt, Mehtap Bayri yer alıyor. TRT 1 ekranında yayınlanan Hangimiz Sevmedik dizisinde Adile ve Münir arasında yaşananlar Tarık ve Itır arasında ayrılağa sebep olacak. Hangimiz Sevmedik yeni bölümleriyle TRT 1 ekranında

Hangimiz Sevmedik 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.

HANGİMİZ SEVMEDİK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gerçeği öğrendiğini söyleyen Adile’nin duyguları bir kez daha karma karışık olacaktır. Fakat Münir herşeyden bir haberdir.

Şener’in kahvelerinden zehirlendiğini düşünen mahalleli Şener’e büyük tepki gösterir. Bu durum Şener’in hiç beklenmedik bir tavır sergilemesine neden olacaktır.
Annesi ile Münir’in aşkını hazmedemeyen Tarık boşanma davasını açar. İzmir’e gitmeye karar verir. Muayenehane de yerini sürpriz bir isme bırakacaktır.

Adile Itır’la önemli bir konu için bir araya gelir. Tarık’ın açtığı boşanma davası ile sarsılan Itır Adile’nin söyledikleri ile daha da beter olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.