Hamburg Borussia Dortmund maçı canlı izle

09.04.2011
73
Hamburg Borussia Dortmund maçı canlı izle

Hamburg Borussia Dortmund maçı canlı izle Hamburg Borussia Dortmund maçı canlı seyret Hamburg Borussia Dortmund maçını canlı izle Hamburg Borussia Dortmund canlı izle Hamburg Borussia Dortmund maçı izle

Hamburg Borussia Dortmund maçı canlı izle Lider Dortmund geçen hafta evinde Hannover’i 4-1 mağlup ederek iki hafta aradan sonra 3 puanı hanesine yazdırmış oldu. Leverkusen ile puan farkı 7 olduğundan Hannover karşısında alınan galibiyet çok değerliydi.

Hamburg ise geçen hafta Hoffenheim deplasmamından golsüz beraberlikle döndü. İki takım da taraftarı 90 dakika boyunca uyuttu desek yanlış olmaz.

Dortmund 2006’dan beri Hamburg’u deplasmanda mağlup edemiyor. Hatta şöyle bir istatistik vereyim; Hamburg evindeki son 4 maçta Dortmund’u yenmeyi başardı. Ve sadece 1 gol gördü kalesinde!

Hamburg’ta Nistelrooy’un cezası sona erdi. Rincon’un sakatlığı ise sürüyor. Dortmund cephesinde ise önemli bir eksik yok.

Dortmund puan farkını eritmemek için, Hamburg ise avrupa Ligi’ne kapağı atabilmek için uğraş veriyor. Bu zorlu maçta ben karşılıklı gollerle barajın aşılacağını düşünüyor ve kuponlara ÜST öneriyorum.

Hamburg: Rost – Diekmeier, Kacar, Westermann, Aogo – Jarolim – Ben-Hatira, Zé Roberto, Elia – van Nistelrooy, Petric

Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer – S. Bender, Sahin – Blaszczykowski, M. Götze, Grosskreutz – Barrios

* Hamburg evinde oynadığı son 6 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı.

* Hamburg’un son 3 iç saha maçı ÜST bitti.

* B.Dortmund son 6 maçının 4’ünü kazandı (1B-1M).

* B.Dortmund deplasmanda 14 lig maçının 11’ini kazandı (1B-2M).

* B.Dortmund’un son 8 maçının 6’sı ALT bitti.

* Hamburg ile B.Dortmund arasındaki son 10 maçın 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Hamburg evinde son 4 maçta B.Dortmund’u yendi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.