Halit Ergenç yeni dizide kiminle başrol oynayacak?

27.04.2016
68
Halit Ergenç yeni dizide kiminle başrol oynayacak?

Halit Ergenç yeni dizide kiminle başrol oynayacak? İzmir 1918 dizisi için Ergenç’in partneri kim olacak?

Halit Ergenç‘in yeni sezon için çekeceği İzmir 1918 dizisi için kadın başrol oyuncu kim olacak sorusu henüz yanıt bulmadı.

4 sezon boyunca “Muhteşem Yüzyıl”da Sultan Süleyman’ı canlandıran Halit Ergenç, iki yıllık tatilin ardından yine bir dönem dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Halit Ergenç Türk-Arap ortak yapımı “İzmir 1918” için getirilen teklife “evet” dedi. Geçen hafta sonu sözleşmeyi imzalayan Ergenç, dizide İzmir’in kurtuluşunda büyük rol oynayan Cevat adlı bir halk kahramanını canlandıracak.

Ona eşlik edecek kadın oyuncu arayışı ise sürüyor. Ünlü oyuncu geçen hafta konuyla ilgili bir soruya “En çok eşim Bergüzar’ı (Korel) kendime yakıştırıyorum” diye yanıt vermiş, Korel de bu kompliman üzerine “Ben de Halit’le oynamayı çok isterim” demişti. Ancak o rol için Aslıhan Gürbüz ve Birce Akalay dahil birkaç farklı isme daha teklif götürüldü.

Şimdilik en güçlü adayınsa Songül Öden olduğu konuşuluyor. Öden, 2009 yapımı Onur Ünlü filmi “Acı Aşk”ta da Halit Ergenç’le başrolü paylaşmıştı.songül-öden

Dizi ‘1918 İzmir’ adını taşıyor. Diziyi ‘Muhteşem Yüzyıl’a da imza atan Nermin Eroğlu hazırlayacak ve yönetmen koltuğunda ise yine Muhteşem Yüzyıl’ı çeken Taylan Biraderler oturacak. Osmanlı’da vatan için kendisini siper eden bir kahramanı canlandıracak Ergenç’in yeni dizisi ‘İzmir 1918’, Filinta dizisinin İzmit’teki platolarında çekilecek.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.