Hadise Türkiyeden kaçtı

17.08.2011
73
Hadise Türkiyeden kaçtı

Hadise’yle ilgili geçtiğimiz günlerde çıkan ‘Vergi kaçırma’ haberleri gündeme bomba gibi düştü

Hadise’nin Türkiye’de kazandığı paralarla Belçika’da sıradan bir vatandaş kadar vergi ödediği ve kazancının neredeyse hepsinin kendisine kaldığı ortaya çıkmıştı. Şarkıcının menajeri, bu haberlerle ilgili olarak önceki gün bir basın toplantısı düzenleyeceklerini açıkladı. Hatta Hadise’nin basın toplantısında vergi belgelerini ortaya koyup koymayacağı merak konusu oldu. Ancak ünlü şarkıcının toplantıyı iptal ederek memleketi Belçika’ya gittiği anlaşıldı. Menajeri Haluk Şentürk ise kendisine yöneltilen cep telefonu aramalarına yanıt vermiyor.

Uzun zamandır Twittter sayfasını kullanmadığı dikkat çeken ve hiçbir şekilde sessizliğini bozmayan Hadise şu anda vergisini ödediği memleketi Belçika’da bulunuyor. Hadise’nin yakınları, şarkıcının Türkiye’ye dönmek için konunun kapanmasını beklediğini belirttiler.

VATAN HAİNİ DEĞİL

2011 yaz konserlerinde en çok kazanan şarkıcı Hadise oldu. Neredeyse haftanın her günü sahne alan Hadise, Eylül ayına kadar 6 milyon 400 bin TL servet kazanacak. Ne kadar vergi ödeyeceği düşünülürken, başka bir gerçek ortaya çıktı. Hadise’nin Türkiye’de çalıştığı halde vergilerini Belçika’ya oranın normal bir vatandaşı kadar ödemesi sanat camiasında dedikodulara neden oldu. Hadise bu yüzden büyük tepki topladı. Haluk Şentürk, ‘‘Hadise çifte vatandaş. Şirketi de Belçika’da, vergisini orada ödüyor. Bu durum Hadise’yi vatan haini yapmaz’’ demişti.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.