Hacıosmanoğlu’ndan önemli açıklamalar

08.09.2013
75
Hacıosmanoğlu’ndan önemli açıklamalar

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu göründüğü gibi büyük parası olan biri olmadığını söyledi ve ekledi; Olsaydı da hepsini Trabzonspora verirdim. Çocuklarımın rızkını bile veriyorum

GÖRÜLMEMİŞ BİR EYLEM YAPARIZ

Hacıosmanoğlu, 2010-11 sezonu şampiyonluk kupasının Fenerbahçeden alınmasına ilişkin olarak da, Kupayı vermezlerse, Cumhuriyet tarihinin görmediği bir eylem yaparız dedi.

İbrahim Hacosmanoğlunun Milliyetten Mirgün Cabasa verdiği söyleşinin bir kısmı şöyle:

ERDOĞAN RAKİBİMİ DESTEKLİYORDU

Siz başkanlığa Muharrem Ustayla yarışarak seçildiniz. Onun seçilmeme nedeni olarak da Başbakan Erdoğana fazla yakın olması gösterildi. Bunu nasıl yorumluyorsunuz?

O zamanlarda siyasetin desteklediği aday diye görülüyordu, biz de halkın desteklediği adaydık. Bizim sorumluluğumuz çok daha farklı. Bütün güçlerin hemen hemen yüzde 80inin bize karşı olduğu bu düzenin içerisinde halkın oylarıyla seçilmiş bir insanız.

Yani aslında siyasete karşı mı seçildiniz?

Belli bir kısmına karşı, tamamı demeyelim de… Benim siyasetle işim yok, bakan ol diye koltuk verseniz kabul etmem

Kulüp başkanlığı sayesinde siyaset çevresine açıldınız. Başbakan ile birkaç kez görüşme şansı buldunuz değil mi?

Benim öyle kulüp başkanı oldum, insanlarla ilişkiye gireyim diye bir çabam yok. Kulüplere namusunuzla hizmet edecekseniz, kendi çıkarınızın zarar görmesini göze alacaksınız. Çünkü iki çıkar bir arada olmaz.

Mevcut durumda sizin kendi çıkarlarınıza da zarar verecek bir durum yok gibi görünüyor. Başbakan Erdoğanı ziyaret ettiniz, o geçenlerde kulübe geldi, AK Partili olduğunuzu da söylüyorsunuz. Burada bir çıkar çatışması yok gibi.

BAŞBAKANA MİNNET DUYUYORUZ

AK Partili olduğumu söylemiyorum. Benim siyasetle işim yok. Bugün bana bakan ol diye koltuk verseniz kabul etmem. Benim için bu ülkede yapabileceğim, hayalini kurduğum en önemli koltukta oturuyorum. Türkiyedeki 10 önemli koltuktan biridir. Ama orada şunu ayırıyorum; bu ülkenin başbakanı, kendimden çok şey gördüğüm, yakın tarihin de en büyük lideri. Bu ülke için yaptıkları da ortada. Biz ona minnet duyuyoruz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.