Güneşin Kızları 35. yeni bölüm fragmanında şok

14.02.2016
75
Güneşin Kızları 35. yeni bölüm fragmanında şok

Güneşin Kızları 35. yeni bölüm fragmanında şok Güneşin Kızları 35. yeni bölüm fragmanıyla izleyenleri ekrana kilitliyor. Son bölümünde heyecanın yüksek olduğu Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanında ise heyecan iyice yükseliyor. Güneşin Kızları 35. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde

Kanal D ekranlarında dün akşam ekrana gelen Güneşin Kızları dizisi 34. son bölümünde, Ali ile Selinin düğününde, sürpriz bir gelişme yaşandı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Güneşin Kızları dizisinde olayların ardı arkası kesilmedi. Son bölümün hemen ardından ekrana gelen Güneşin Kızları 35. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi meraklandırdı.

GÜNEŞİN KIZLARI 35. BÖLÜM FRAGMANI – İZLE

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Güneşin Kızları” dizisinin son bölümünde Hande Erçelin canlandırdığı Selin ile Tolga Sarıtaşın hayat verdiği Ali karakteri evlendi. Güneş ve kızları yeni evlerine taşınır. Nazlı, Savaşın sürekli kendisini takip etmesine sinir olur ve Aliden Savaşı uzaklaştırmasını ister. Ali, Savaş ile konuşurken onun üzerine gider. Daha fazla dayanamayan Savaş, bildiği gerçeği Aliye söyler.

Duydukları karşısında deliye dönen Ali ya Haluku yok edecek ya da Selini çok uzaklara götürüp, onu her şeyden koruyacaktır. Ancak Alinin, Selinin küçük planından haberi yoktur.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.