Güneşin Kızları 29. yeni bölüm fragmanında şok kaset

Güneşin Kızları 29. yeni bölüm fragmanında şok kaset

Güneşin Kızları 29. yeni bölüm fragmanında şok kaset Kanal Dde büyük heyecanla beklenen dizi Güneşin Kızları 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü kadrosu ve farklı senaryosuyla dikkat çeken Güneşin Kızları yeni bölüm için heyecan dorukta. Dizinin yeni bölümünde ortaya çıkan şok kasette Haluk ile ilgili ne tür bir bilgi var? İşte Güneşin Kızları 29. yeni bölüm fragmanı ve detayları

Ekranların merakla beklenen dizisi Güneşin Kızları yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. İzleyicilerden beğeni kazanan dizi sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Seyircinin merakla beklediği Güneşin Kızları 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güneşin Kızları 29. bölümünde, ortaya çıkan kasette Haluk ile ilgili ne tür bir bilgi var? aşk, tutku ve sürprizlerle örülü yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Süreç Filmin üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celenin yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğaturun kaleme aldığı; oyuncu kadrosunda, Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Ardanın yer aldığı Güneşin Kızları yeni bölümü ile 4 Ocak 2016 Pazartesi akşamı saat saat 20:00da Kanal Dde.

GÜNEŞİN KIZLARI 29. BÖLÜM ÖZETİ

Zafer’in amacı ortaya çıkıyor!

Zafer, Güneş’e derdini anlatır ve yardım ister. Güneş, bir çocuğun göz göre göre ölmesine izin vermeyecektir. Kızlarla durumu paylaşır ve Nazlı Almanya’ya gidip, donör olmak istediğini söyler. Elbette ne Nazlı ne de Güneş, Nazlı’nın iliğinin işe yaramayacağını bilmemektedir.

Zafer, Haluk’a o uçağa binenin Peri olması gerektiğini söyler. Yoksa Güneş her şeyi öğrenecektir. Selin, Zafer’in eve gelmesiyle dağılır. Zafer’in karşısına çıkıp Selin’den uzak durması gerektiğini söyleyen Ali ise kendisini şok edecek büyük bir sırrı öğrenir.

Moral kazanmak için gençler beraber buz pateni yapmaya giderler. Burada Selin’in güzelliğini fark eden bir yapımcı onu deneme çekimine çağırır. Savaş kendisini dövdürtenin Haluk olduğunu öğrenince Haluk’la yüzleşir.

GÜNEŞİN KIZLARI 29. BÖLÜM FRAGMANI – İZLE

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.