Güllerin Savaşı 67. yeni bölümde nefesler tutulacak seyret

30.01.2016
72
Güllerin Savaşı 67. yeni bölümde nefesler tutulacak seyret

Güllerin Savaşı 67. yeni bölümde nefesler tutulacak Kanal Dnin sevilen dizisi Güllerin Savaşı bu akşam 67. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Finale yaklaşan Güllerin Savaşı yeni bölümde neler olacak merak konusu. İşte Güllerin Savaşı 67. bölüm fragmanı ve merak edilenler

Güllerin Savaşı dizisi finale yaklaşıyor. Büyük final öncesi son iki bölüm kaldı. Bu akşam 67. bölüm ile seyirci karşısına çıkacak olan Güllerin Savaşında heyecan dolu dakikalar yaşanacak. İşte yeni bölümden ipuçları..

Gülru, Tibet ile Gülfemin ilişkisini bozmayı hedefliyor!

Gülru, Gülfemin defiledeki şovunu hazmedemez; verdiği tepki Ömerin evlilik konusunda gaza basmasına neden olur.

Gülfem, Tibet ile arasını yumuşatmaya çalışırken, Tibet defilenin misillemesi için harekete geçer. Gülrunun hedefinde ise, Gülfem ve Tibet ilişkisi vardır. Gülru ve Gülfem çok şiddetli bir şekilde karşı karşıya gelir. Aslında kardeş olan iki kadının hayatları, hiç tahmin etmedikleri yönde değişecektir.

GÜLLERİN SAVAŞI 67. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İki aşık, tüm engellere ve güllerin büyük savaşına rağmen, sonunda aşklarını yaşamayı başarabilecekler mi? Gülru; Gülru Sipahi’den vazgeçip, Gülru Hekimoğlu olmayı kabul edecek mi?

Cihan’ın emaneti spor salonunun yeni ortağı Gülru, orayı yaşatmaya çalışan Mert’e ve arkadaşlarına hiç beklemedikleri bir tepki veriyor. Gülfem’in arabasını bile elinden alan ve onun yerine geçmeye çalışan Gülru; Vega’nın ilk yerli tasarım defilesinde başarılı olabilecek mi? Gülfem’in ise finaldeki sürprizi Güllerin Savaşının hala kıran kırana devam ettiğini ispatlayacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.