Güllerin Savaşı 61. bölümde Gülru ile Ömer yüzleşiyor

Güllerin Savaşı 61. bölümde Gülru ile Ömer yüzleşiyor

Güllerin Savaşı 61. bölümde Gülru ile Ömer yüzleşiyor Güllerin Savaşı dizisinde neler olacak? Kanal Dnin beğenilerek izlenen dizisi Güllerin Savaşında bu hafta Ömerden beklenmedik bir adım geliyor. İşte Güllerin Savaşı 61. bölüm fragmanı ve detaylar

Güllerin Savaşı 61. bölümüyle geliyor. Sevilen dizi Güllerin Savaşının yeni bölümünde neler olacak? İşte Güllerin Savaşı 61. bölümden detaylar..

Güllerin Savaşı 61. Bölüm Özeti
Gülru, oyununda başarılı olamıyor! Gülru’nun oyunu, Ömer’in beklenmedik tavrıyla istediği gibi gitmez. Ömer ve Gülru arasında artık bir kaçma kovalamaca başlamıştır.

Gülfem ve Cihan yüzleşmesi ise, ‘iki kardeşi’ birbirine daha da yakınlaştırır. Ancak Gülfem, Cihan’a tamamen dürüst olamaz. Cihan ise, Gülfem’in gerçek babasının kimliğini öğrenmesi gerektiği konusunda ısrarcıdır.

Gülru bir yanda iş stresiyle boğuşurken, diğer yanda sürekli peşinde olan Ömer’den kaçmaya çalışır. Nihayet Ömer’e yakalandığında, ikili arasındaki bastırılmış duygular geri dönüşü olmayan bir noktaya gelir. Gülru’nun Ömer’le ilgili yaşadığı çalkantıdan habersiz olan Cihan ise, en beklemediği anda gerçekle yüzleşir.

Güllerin Savaşı 61. Bölüm fragmanı izle

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.