Google Pixel 9 Pro XL kamera ve kablosuz şarj sorunuyla gündemde

28.08.2024
180
Google Pixel 9 Pro XL kamera ve kablosuz şarj sorunuyla gündemde

Google’ın yeni telefonlarından şikayetler gelmeye başladı. Bazı Pixel 9 Pro XL kullanıcıları, fotoğraf veya video çekerken kamerada eğim sorunu yaşadıklarını dile getiriyor. Tek sorun bu da değil.

Google, Pixel 9 ailesini 13 Ağustos’ta tanıttı. Serinin öne çıkan modeli Pixel 9 Pro XL, 22 Ağustos’ta satışa çıktı. Telefonu satın alan kullanıcılardan çeşitli şikayetler gelmeye başladı. Kamera eğimi ve kablosuz şarj sorunu bunların başında geliyor.

Kamera eğim sorunu

Paylaşılan ekran görüntülerine göre, Pixel 9 Pro XL’deki kamera eğimi sorunu video kaydı sırasında ortaya çıkıyor. 2x’ten 5x yakınlaştırmaya geçildiğinde sorun ortaya çıkıyor; iki yakınlaştırma seviyesi arasında geçiş yaparken sahnenin birden kaydığı görülüyor. Sorun, telefoto kameraya özel değil gibi çünkü ultra geniş kamerada da eğim sorunu yaşadıklarını söyleyen kullanıcılar var. Sorunu her zaman yaşamadıklarını söyleyen kullanıcılar da var.

Kablosuz şarjda kesinti
Pixel 9 Pro XL’de kablosuz şarj sorunu da yaşanıyor. Telefonun birkaç saniye veya birkaç dakika sonra şarjı kestiğini söyleyenler var. Sorun kılıflı MagSafe tarzı şarj cihazlarında ve Google’ın kendi Pixel Stand şarj cihazında yaşandığı bildiriliyor. İlginç olarak, bu sorunu yaşayanlar aşırı ısınma olmadığını söylüyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.