Gökçe Bahadır kimdir?

04.06.2018
76
Gökçe Bahadır kimdir?

Gökçe Bahadır kimdir? STAR TVnin sevilen dizisi olan Ufak Tefek Cinayetlerde baş tol oynayan Gökçe Bahadır hakkında meraklı arayış başladı. İşte Gökçe Bahadır kimdir sorusunun yanıtı.

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin baş rolünde boy gösteren Gökçe Bahadır hakkında merak edilen bilgiler.

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?

Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FMde radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TVde VJlik, ardından Show TVde Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturkte yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha çok ünlenmiş ve ödüller almıştır. Star tvde yayınlanan Aramızda Kalsın isimli dizide Yadigâr karakterini canlandırmıştır. Oyuncu Hatırla Gönül dizisinde Gönül karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Kanal Dde yayınlanmaya başlamış olan Adı Efsane dizisi, başrol oynadığı diğer bir yapımdır. 20. bölümde diğer başroller Erdal Beşikçioğlu ve Rojda Demirerin yaptığı gibi, diziden ayrılmıştır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.