Göç Zamanı 10. son bölümde nefes kesti

Göç Zamanı 10. son bölümde nefes kesti

Göç Zamanı 10. son bölümde nefes kesti Göç Zamanı 10. son bölümde izleyenleri ekrana kilitledi. Star TVde yayınlanan Göç Zamanında Yılmazın hayatı Handenin cesedinin yanında yakalanması ile alt üst oldu. Göç Zamanı son bölüm ve detaylar haberimizde

Star ekranlarının sevilen dizisi Göç Zamanı yine heyecan dolu bir bölüm ile izleyicinin karşısına çıktı. Yayınlandığı ilk bölümden beri büyük ilgiyle izlenen Göç Zamanı 10. son bölümündeki kritik sahneler gündeme bomba gibi düştü. Peki Göç Zamanı 10. son bölümünde neler oldu? Ayrıntılar haberimizde…

Hande’nin cesedi başında yakalanan Yılmaz’ın hayatı bambaşka bir yola giriyor. Buradan dönüşü mümkün olacak mı? Sevgi ve Demir; Yılmaz’ın yakalanmasıyla yıkıyorlar. Artık onlar için de hayat hiç kolay olmayacak… Hande’nin gizemli ablası, Hande’nin öldüğünü haber alır almaz hastaneden kaçıyor. Yılmaz, suçsuzluğunu ispatlamak zorunda. Ama daha büyük bir tehlike adım adım yaklaşıyor. Kiraz’ın kaçtığını gören Yemin peşinde. Kız kardeşini adamların elinden kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Başaracak mı, yoksa Kiraz karanlık bir dehlize kaybolup gidecek mi? Cennet, Kiraz’ın kaybolmasıyla birlikte tamamen yıkılıyor. Tek ümidi Yemin….Göç Zamanı heyecan dolu yeni bölümüyle Cumartesi star’da.

Sevgi girdiği çıkmazdan kurtulmanın yolunu intihar teşebbüsünde buluyor. Yılmaz bir yandan ailesini bir arada tutmaya çalışırken bir yandan da Hande’nin akıl almaz oyunlarıyla baş etmek zorunda.

Hande, Yılmaz’a otel gecesinin meyvesi olarak bebek beklediğini söylemesi işleri iyice karıştırıyor. Kiraz, kadın tüccarlarından yakasını kurtaramayacağını anlayınca, boyun eğiyor. Geri dönüşü imkansız bir yola giriyor.

Zümrüt ve Yusuf aşkı adım adım tırmanırken Demir de Yusuf’a iyice bileniyor. Cennet, Yılmaz’dan uzak durmak için araya mesafe koydu ama kuruş parası, sığınacağı tek güvenli bir liman olmadan ayakta ve hayatta nasıl kalacak?

Bunların yanı sıra baştan ayağa öfkeyle donanmış, gizemli bir kadın adım adım yaklaşıyor. Kim bu kadın ve ne istiyor. Göç Zamanı heyecan dolu yeni bölümüyle Cumartesi Star’da.

Göç Zamanı 30 Ocak 2016 yılında Star TVde yayın hayatına başlayan, başrolerini Vahide Perçin ve Talat Bulutun paylaştıkları dizidir.Göç Zamanı, bir annenin; Cennetin zulümden kaçırdığı çocuklarıyla birlikte bilmeden girdiği bir cehennemde; her biri gözlerinin önünde dağılıp giderken onlara sahip çıkmak için gösterdiği inanılmaz mücadeleyi ve onlar için çırpınışının öyküsünü anlatıyor.

DİZİDE VAHİDE PERÇİN PARKI

Gözü kara bir anne.. Gerekirse ölebilecek kadar.. Cehennem gibi bir hayata boyun eğmeyen bir kadın Cennet.. Yalnız kızlarının değil hayatına girdiği tüm insanların hayatı değiştirecek bir kadın.. Cennet baş eğse de asla boyun eğmez. Aşk konusunda yaralı.. Bu yüzden kendisi gibi başka birini yaralamaktan korkuyor. Bu yüzden Sevgi’den nefret bile etse onu kendi cehennemine sürüklemeyi göze alamaz. Başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmak istemeyen bir kadın.. Kendini bildi bileli halı dokuyor. Peki İstanbul’da karşılaşacağı zorluklara nasıl göğüs gerecek? Nev-i şahsına münhasır kişiliğiyle hükmünü süren bir kadın.. Cennetin hikayesi izleyicinin gönlüne taht kurmaya aday.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.