Gizemli Kadın Filmini Full İzle

Gizemli Kadın Filmini Full İzle

Gizemli Kadın Film Fragmanı Full İzle, Gizemli Kadın Full İzle, Gizemli Kadın Filmi İzle, Gizemli Kadın Filmi Full İzle, Gizemli Kadın Full İzle, Gizemli Kadın Filmi İzle Seyret

Özet; Amerikalı yazar Tom Ricks hakkında çıkan bir skandaldan uzaklaşmak ve hayatını yeniden yoluna koymak için Parise gelir. Planı ikinci romanına yazmaya koyulmak ve aynı zamanda çok sevdiği kızına daha yakın olmaktır. Yeni tanıştığı Arap asıllı bir Fransız Toma güvenlik ile ilgili bir iş teklifinde bulunur.

Aynı günlerde Margit adında gizemli bir kadınla da tanışır ve bir an aralarında karşı koyamadıkları tutkulu bir çekim başlar. İlişkileri devam ettikçe Tomun başına bir dizi hiç beklenmedik olay gelecektir..

The Stringer, Last Resort gibi filmleriyle tanınan Polonyalı sinemacı Pawel Pawlikowskinin yazıp yönettiği film Douglas Kennedynin ilk kez 2007 yılında basılan romanından uyarlandı.

Geçen yıl Toronto Uluslararası Film Festivalinde dünya prömiyeri yapılan gerilim filmi önümüzdeki ay İngilterede vizyona girecek. Başrollerde ise Ethan Hawke ve Kristin Scott Thomas yer alıyor

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.