Geniş Aile 100. Bölüm Fragmanı izle

Geniş Aile 100. Bölüm Fragmanı izle

Geniş Aile 100. Bölüm Fragmanı izle Geniş Aile 100. Bölüm izle Geniş Aile 100. Bölüm Fragmanı izle Geniş Aile 100. Bölüm izle Geniş Aile Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Geniş Aile 99. Bölüm ÖZETİ; GENİŞ AİLE’DE BU BAYRAM HÜZÜN VAR.
GELİNLER BABALARI İLE KÜSTÜR, MUAZZEZ’İN ABİSİ İSE ALMANYA’DAN SÜRPRİZ ZİYARETE GELİR ANCAK GELİŞİ PEK DE HAYIRLI DEĞİLDİR.

Geniş Aile de bu kez bayram sevinci buruk yaşanır. Neşe ve Nilüferin aklı babalarındadır. Alemdarın ise gözü kapıda kızlarını beklemektedir. Kuddusi Baba bir yolunu bulur ve kızlarla damatları Alemdara gönderir. Fakat Alemdar henüz damatlarını kabul etmeye hazır değildir. Muazzezlerin ise davetsiz bir misafirleri vardır. Muazzezin abisi Almanyadan ziyarete gelir. Fakat amacı hasret gidermek değil huzur bozmaktır. Üstelik onun kafasındaki hain planlar Cevahirin kayınpederi Alemdarın da işinin bozulmasına neden olur. İki bacanak kendilerini Alemdara kabul ettirmek için bu işi çözmeye karar verirler. Ancak bu sanıldığı kadar kolay değildir. Mithat evin kendisine ait hissesini satmak için eve müşteri bile getirir. Kuddusi Baba bile bu kez karamsardır. Evdekilere eşyaları bir an önce toplamaları gerektiğini söyler. Mürsel’e ise hiç ummadığı bir yerden iş teklifi gelir.

Geniş Aile 100. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.