Gençlerbirliği Kayserispor maçını canlı izle

10.04.2011
81
Gençlerbirliği Kayserispor maçını canlı izle

Gençlerbirliği Kayserispor maçı canlı izle Gençlerbirliği Kayserispor maçını canlı Seyret Gençlerbirliği Kayserispor maçını canlı izle Gençlerbirliği Kayserispor canlı izle Gençlerbirliği Kayserispor maçını izle Gençlerbirliği Kayseri maçı canlı izle

Gençlerbirliği Kayserispor maçı izle Ligde son maçını kazanan ve düşme korkusunu üzerinden iyice atan Gençlerbirliği, hafta içinde kupada da İstanbul deplasmanından 1-1’lik eşitlikle döndü. Belediye karşısında çok üstün bir futbol ortaya koyan Gençlerbirliği, galibiyeti hakeden taraftı ama kaleci Hasagiç’i bir türlü geçemediler.

Son 4 maçını kaybeden ve büyük bir çöküş içinde olan Kayserispor, Gaziantepspor’un da son haftalarda puan kaybetmesiyle ilk 4’ten çok uzaklaşmadı. Sarı-kırmızılı takımda cezaları sona eren Amrabat ve Ziani bu karşılaşmada sahada olabilecekler. Bu iki oyuncunun yokluğunda Kayseri ekibi hücum organizasyonlarında çok yetersiz kaldı. Kasımpaşa mağlubiyetinde taraftarların tepkisi karşısında Süleyman Hurma ile tribünler arasında gerginlik yaşanmıştı. Hurma, bu takım için çok önemli bir isim ve başarı için büyük çaba sarfediyor. Yaşanan bu olumsuzlukların Kayserispor’u motive edeceğini düşünüyorum.

Gençlerbirliği, kupa maçının yorunluğuyla sahaya çıkacak ve hafta içinde oynayacakları rövanş maçında akılları olabilir. Kayseri’nin dört haftalık kötü gidişine son vereceğini düşünüyorum. Garanticiler Kayseri çifte şansı değerlendirebilir.

* Gençlerbirliği evinde son 3 maçını kaybetti.

* Gençlerbirliği’nin son 8 maçının 6’sı ÜST bitti. Son 3 maçı TGS 2-3 aralığında bitti.

* Kayserispor son 4 maçını kaybetti.

* Kayserispor deplasmanda son 7 maçının 5’ini kaybetti ve hiç kazanamadı.

* Kayserispor’un son 5 maçının 4’ü ÜST bitti.

* Gençlerbirliği ile Kayserispor arasındaki son 3 maç ALT ve berabere bitti.

* Gençlerbirliği ile Kayserispor arasındaki son 10 maçın 7’si berabere bitti.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.