Gençlerbirliği Kasımpaşa Maçını Canlı izle

24.04.2011
73
Gençlerbirliği Kasımpaşa Maçını Canlı izle

Gençlerbirliği Kasımpaşa Maçı Canlı izle Gençlerbirliği Kasımpaşa Maçını Canlı Seyret LİG TV İZLE Gençlerbirliği Kasımpaşa Maçını Canlı izle Gençlerbirliği Kasımpaşa Canlı izle Gençlerbirliği Kasımpaşa Maçını izle

Kupa yarı final rövanş maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a hem de Ankara’da mağlup olarak elenen Gençlerbirliği, oldukça moralsiz olarak bu hafta sahaya çıkacak. Gençlerbirliği evinde Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Belediye karşısında ilk yirmi altı dakikada yediği tam 3 golle yıkılan kırmızı-siyahlılar bu maçla birlikte toparlanmanın peşinde.

Sivasspor karşısında galibiyete çok yaklaşan ancak uzatma dakikalarında yediği golle bir puana razı olan Kasımpaşa’nın umutları artık iyice bitti. İstanbul ekibi, ikinci yarıda bir çıkış yakalasa da bu yeterli olmadı. Paşa’da kart cezalısı Luiz Henrique forma giyemeyecek.

Gençlerbirliği bu maça yorgun çıkacak, Kasımpaşa da dirençli bir takım. Maç sonucu bahsi oldukça riskli gözüküyor. Bahisseverlere iki takımın da açık futbol oynayacağını düşündüğüm için üst olacak.

* Gençlerbirliği son 5 iç saha maçının 4’ünü kaybetti (1G).

* Gençlerbirliği’nin son 11 maçının 9’u ÜST bitti.

* Kasımpaşa son 4 maçta 1 kez kaybetti (2G-1B).

* Kasımpaşa’nın son 8 maçının 6’sı ALT bitti.

* Gençlerbirliği ile Kasımpaşa arasındaki son 4 maçın 3’ü ALT bitti..

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.