Gaziantepspor İstanbul Belediyespor maçını canlı izle

18.03.2011
90
Gaziantepspor İstanbul Belediyespor maçını canlı izle

Gaziantepspor İstanbul Belediyespor maçını canlı izle Gaziantepspor İstanbul Belediye spor maçını canlı seyret Gaziantepspor İstanbul Belediyespor maçı canlı izle Gaziantepspor İstanbul Belediyespor canlı izle Gaziantepspor İstanbul Belediyespor maçını izle

5 maçlık galibiyet serisi Bucaspor mağlubiyetiyle sona eren Gaziantepspor, ilk 4 içinde yer alabilmek için yeniden çıkışa geçmek istiyor. G.Antep’in bu haftaki rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor. Buca deplasmanında, Gaziantepspor beklenen görüntüsünden çok uzaktı, özellikle atak organizasyonlarında sıkıntılar yaşadıkları görüldü. G.Antepspor’da Yalçın Ayhan ve Serdar Kurtuluş’un sakatlıkları bulunuyor.

Belediye de geçtiğimiz haftanın kötü takımlarındandı. Eskişehirspor’a 2-0 mağlup oldular ama maç çok daha farklı olabilirdi. İlk yarıda çok kötü oynayan Belediye, ikinci yarıda biraz toparlandı ama bu onları mağlubiyetten kurtarmadı. Belediye’de üç isim kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Efe, Cihan ve Rızvan bu zor deplasmanda takımlarını yalnız bırakacak.

Gaziantepspor’un Avrupa kupalarına katılma hedefi adına bu maçı daha ciddiye alacağını düşünüyorum. Tolunay Kafkas da Buca mağlubiyetini telafi edeceklerini açıklamıştı. Ben de aynı yönde düşünüyorum ve G.Antep galibiyetini öneriyorum.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.