Gaziantepspor Galatasaray Kupa maçı canlı izle

03.02.2011
79
Gaziantepspor Galatasaray Kupa maçı canlı izle

Gaziantepspor Galatasaray Kupa maçını canlı izle seyret Gaziantep Galatasaray Türkiye Kupası Maçı TRT 1 Canlı İzle Seyret

Gaziantep Galatasaray Türkiye Kupası Maçı TRT 1 Canlı İzle

Bursaspor yenilgisiyle ligden iyice umudunu kesen Cimbom, çeyrek finalin ilk randevusunda sahaya çıkıyor.

Ne varsa Kupada var

Bursaspor yenilgisiyle ligden iyice umudunu kesen Cim Bom, çeyrek finalin ilk randevusunda sahaya çıkıyor. Galatasaray, grupta yenişemediği Gaziantep ile bir kez daha kozlarını paylaşacak.

UEFA Avrupa Ligi”ne kestirme yoldan katılmak için kendine Ziraat Türkiye Kupası”nı hedef seçen Cim Bom, çeyrek final mücadelesinde bu akşam Gaziantepspor karşısına çıkıyor. Bu maçın çok daha kritik olması nedeniyle rakibi takımına adeta ezberleten Gheorghe Hagi, ilk maçtan avantajlı bir skor elde etmeyi kafasına koydu. Bu düşünceyi futbolcularına da aşılayan tecrübeli hoca, kupa hedefinin ne kadar önemli olduğunu her seferinde belirtiyor.

Kale, Zapata”ya teslim

Kırmızı-Siyahlılar karşısında uzun süredir takımdan uzak kalan isimlerin dönüyor olması da, Sarı-Kırmızılılar”ı mutlu eden bir başka gelişme… Cim Bom”da milli takımdan dönen Lucas Neill ve Harry Kewell”ın yanı sıra, sakatlığını atlatan Milan Baros da teknik direktör Hagi tarafından maç kadrosuna dahil edildi. Ancak bu futbolculardan sadece Lucas Neill”ın ilk 11″de sahaya çıkması bekleniyor.

Rumen teknik adamın kaleyi de yeni transfer Robinson Zapata”ya emanet edeceği öğrenildi. Deplasmanda daha temkinli bir oyun sistemi tercih etmesi beklenen Hagi”nin ayrıca, Hakan Balta”ya orta sahada görev vermesi, ileri üçlünün solunda ise Emmanuel Culio”yu oynatması bekleniyor.

Gaziantepspor Karcemarskas Danny Emre Elyasa Orhan Olcan M.Ceylan Wagner;Popov Sosa
Teknik Direktör: Tolunay Kafkas

Galatasaray Zapata Sabri Neill Servet Insua Yekta Cana Hakan Balta Kazım Stancu,Culio
Teknik Direktör: Hagi

Stat: Kamil Ocak
Hakem: Özgür Yankaya
Saat: 20.00
Yayın: TRT1

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.