Gaziantepspor Beşiktaş Maçını Canlı izle

20.04.2011
79
Gaziantepspor Beşiktaş Maçını Canlı izle

Gaziantepspor Beşiktaş Maçı Canlı izle Gaziantepspor Beşiktaş Maçı Canlı Seyret Gaziantepspor Beşiktaş Maçını Canlı izle Gaziantep Beşiktaş Maçı Canlı izle Gaziantepspor Beşiktaş Canlı izle Gaziantepspor Beşiktaş Maçını izle

Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Gaziantepspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Beşiktaş ilk maçı 3-0 kazanmanın avantajıyla Gaziantep’e rahat geliyor. İnönü’de seyircisiz oynanan maç son derece ilginçti. İlk yarıda ve ikinci yarıda Beşiktaş’ın golüne kadar oyunda daha üstün olan taraf Gaziantepspor’du ancak sahadan farklı galip ayrılan Beşiktaş oldu. Simao’nun frikik golü tam anlamıyla bir kırılma oldu.

Fenerbahçe ile çok zorlu bir maç oynayan ve uzatmalarda yediği golle sahadan mağlup ayrılan Gaziantepspor’un işi hiç kolay değil. 3-0’ın rövanşında erken bir gol bulma çabasında olacaklardır. Gaziantep’in hücum futbolunu çok iyi oynayan yetenekli ayakları var. Evet belki turu geçmeleri çok zor ancak son düdüğe kadar tüm güçlerini sahaya koyacaklardır.

Beşiktaş’ta Guti, Ersan ve Ferrari’nin sakatlıkları sürüyor. Guti ilk maçta sahadaydı ancak takımını yavaşlatan isimdi, onun olmaması daha dirençli bir orta saha olmasını sağlayacaktır.

Beşiktaş daha kontrollü taraf olacaktır. Rakibinin ilk dakikalardaki ataklarını durdurup, hızlı ataklarla etkili olmaya çalışabilirler. Gaziantepspor’un risk alırken, savunmasında da dikkatli olması gerekiyor. Savunmanın önemli isimlerinden Danny’nin sakatlığı nedeniyle durumu belirsizliğini koruyor.

Gaziantepspor’u rövanş maçında bir adım önde görüyorum. Garanticiler G.Antep çifte şansı deneyebilir. Gol bahsi yapmak isteyenlere önerim 2,5 gol üstü olacak.

* Türkiye Kupası, Yarı Final rövanş karşılaşması. İlk maçı Beşiktaş 3-0 kazandı.

* Gaziantepspor evinde son 6 maçını kazandı. Evinde son 10 maçını kaybetmedi.

* Gaziantepspor’un son 4 iç saha maçı ÜST bitti.

* Beşiktaş deplasmanda son 5 maçta 1 kez kaybetti (3G-1B).

* Beşiktaş’ın son 3 deplasman maçı ALT ve TGS 0-1 aralığında bitti.

* Gaziantepspor ile Beşiktaş arasındaki son 3 maç TGS 2-3 aralığında bitti. Son 4 maçın 3’ü ALT bitti.

* Beşiktaş son 9 Gaziantepspor deplasmanında 1 kez kaybetti (6G-2B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.