Gaziantepspor Antalyaspor Maçını Canlı izle

24.04.2011
79
Gaziantepspor Antalyaspor Maçını Canlı izle

Gaziantepspor Antalyaspor Maçı Canlı izle Gaziantep Antalya Maçı Seyret LİG TV İZLE Gaziantepspor Antalyaspor maçını Canlı izle Gaziantepspor Antalyaspor Canlı izle Gaziantepspor Antalyaspor Maçını izle

Türkiye Kupası’nda yarı finalde Beşiktaş’a elenen Gaziantepspor için artık ilk 4 içinde ligi bitirmekten başka düşünce yok. Avrupa kupalarına katılmanın tek yolu ilk 4. Gaziantepspor bu hafta evinde, Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Takımda tam 4 oyuncu sarı kart cezası nedeniyle oynayamayacak. Hürriyet, Emre Güngör, Sosa ve Popov takımdaki yerlerini alamayacak.

Son 6 maçında 3 galibiyet ve 3 beraberlik alan ve yenilgi yüzü görmeyen Antalyaspor, son haftalarda toparlanan takımlarımız arasında. Eskişehirspor maçında da galibiyete yakın olan taraflardı. Kırmızı-beyazlılarda Sergey’in sakatlığı sürüyor.

Bu hafta sürpriz arayanlara önerebileceğim bir maç. Gaziantep’in eksikleri gerçekten çok önemli, Antalyaspor da hiç yabana atılmayacak bir takım. Özellikle hızlı hücumu çok iyi uyguluyorlar. Bu karşılaşmada yüksek oranı nedeniyle de Antalyaspor çifte şans denenmeli diyorum.

* Gaziantepspor evinde son 5 lig maçını kazandı.

* Gaziantepspor evinde son 11 maçının 8’ini kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Gaziantepspor’un son 8 maçının 7’si ÜST bitti.

* Antalyaspor son 6 maçını kaybetmedi (3G-3B).

* Antalyaspor’un son 3 maçı ÜST bitti.

* Gaziantepspor ile Antalyaspor arasındaki son 6 maçın 5’i ALT bitti.

* Antep’te oynanan son 3 Gaziantepspor-Antalyaspor maçı berabere bitti.

* Antalyaspor son 8 Antep deplasmanında 1 kez kaybetti (3G-4B)..

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.