Gamescom 2024 Nasıl izlenir hangi oyunlar bekleniyor?

19.08.2024
253
Gamescom 2024 Nasıl izlenir hangi oyunlar bekleniyor?

Yılın beklenen oyun etkinliği Gamescom, 21 Ağustos 2024te Almanyanın Köln şehrinde başlayacak. Fuar başlamadan önce oyunların tanıtılacağı canlı bir etkinlik olacak. Peki, hangi oyunlar bekleniyor?

Büyük oyun etkinliği Gamescom, bu yıl 21 Ağustos’ta başlayacak. Ancak, fuar başlamadan bir gün önce organizatörler, çok sayıda yeni oyun tanıtımı, fragmanlar, beklenen oyunların çıkış tarihi ve başka sürprizler içerecek canlı sahne şovu ve canlı yayın etkinliği olan Gamescom Opening Night Live’ı düzenleyecek.

Gamescom Opening Night Live 2024 ne zaman?
Gamescom Opening Night Live 2024 etkinliği, 20 Ağustos Salı günü TSİ 21.00’de gerçekleşecek. Etkinlik, Gamescom YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Dileyenler Gamescom sitesinden de izleyebilecek.

Etkinliğin yaklaşık iki saat sürmesi ve bir sürü yeni fragman, oyun duyurusu ve fazlasını içeren dopdolu bir etkinlik olması bekleniyor. Etkinlikte gösterilecek oyunlardan birkaçının listesi şu şekilde:

Call of Duty: Black Ops 6
Monster Hunter Wilds
Indiana Jones and the Great Circle
Little Nightmares III
DRAGON BALL: Sparking! ZERO
Batman: Arkham Shadow
Dune Awakening
Marvel Rivals
Squid Game: Unleashed
New Game from Tarsier Studios
Sid Meier’s CIVILIZATION VII
Kingdom Come Deliverance II
Lost Records: Bloom & Rage

Tabii ki Gamescom 2024’te gösterilecek oyunlar bunlarla sınırlı değil. Örneğin; Hideo Kojima, X üzerinden paylaştığı görselde Death Stranding 2’nin müjdesini verdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.