Galaxy S4, yıl sonuna doğru yeni renk seçeneklerine kavuşacak

Galaxy S4, yıl sonuna doğru yeni renk seçeneklerine kavuşacak

Geçen yıl mermer beyazı ve çakıl mavisi renk seçenekleriyle pazara sunulan Samsung, yıl içerisinde kahverengi, kırmızı, gri ve pembe seçenekleri portföyüne eklemiş son olarak da operatöre özel mor renkli versiyon ortaya çıkmıştı.

Bu yıl Galaxy S4 modeli de siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği ile pazara sunulacak. Ancak geçen yıla benzer bir strateji izleneceği bir operatörün basın duyurusunda ortaya çıktı.

Kanadalı Telus operatörünün 27 Mayıstaki Galaxy S4 ön siparişlerini duyurduğu açıklamada, modelin ilk etapta siyah ve beyaz olarak iki renk seçeneği ile satışa sunulacağı, yıl sonuna doğru ise yeni renk seçeneklerinin modele ekleneceği dile getirildi.

Bu seçeneklerin hangi renkler olduğu konusunda bir bilgi yok. Renk seçeneklerinin belirli zaman aralıklarıyla tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galaxy S4 için 24 Nisan tarihinde ülkemizde Çırağan Sarayında bir lansman yapacak olan Samsung, 27 Nisanda modeli 1999TL seviyesinden pazara sunacak. Model operatörler ve perakende kanalları ile eş zamanlı olarak dağıtılacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.