Galatasaray transfer haberleri 8 Haziran Perşembe

11.06.2017
74
Galatasaray transfer haberleri 8 Haziran Perşembe

Süper Ligde sezonun sona ermesinin ardından Galatasarayda transfer hareketliliği yaşanıyor. Kötü geçirilen bir sezonun ardından Galatasaray transferde ince eleyip sık dokuyor. Adı birçok futbolcu ile anılan Galatasarayın transfer haberlerini sizler için derledik

Galatasaray transferde ince eleyip sık dokuyor. İki sezondur kötü geçen sezonun ardından takım içinde dengeleri iyi bir şekilde oluşturmak isteyen Galatasaray transfer konusunda da birçok isimle görüşüyor. Savunma bölgesinin yanı sıra orta sahayada takviye planları yapan Galatasarayın transfer listesinde yer alan futbolcular şu şekilde..

Galatasaray yönetimi düğmeye bastı! Francesco Acerbi harekatı..

Forvet sorununu Bafetimbi Gomisle çözmeye hazırlanan Galatasarayda transferde ikinci hedef stoper. Alternatifi bol bir listeye sahip olan sarı-kırmızılılar, İgor Tudorun raporu doğrultusunda önceliği Francesco Acerbiye verdi. İtalyan stoper için düğmeye basıldı. Kulübü Sassuolo ile bir yıl sonra bitecek sözleşmesini uzatmayan Acerbi için 4 milyon Euroluk teklif yapılacağı öğrenildi. Uzun boylu sol ayaklı stoper tanımına birebir uyan Acerbi 1.92lik boyuyla Galatasarayın kafa golü yeme sorununa çare olarak görülüyor. Tudorun da savunma takviyelerinin özellikle Serie Adan yapılmasını istediği ve yönetime, Acerbi tam aradığımız tipte bir stoper. Şartlar uyuyorsa transferinin bir an önce bitirin dediği öğrenildi. (Fanatik)
kaynak: Skorer.com

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.