Galatasaray Trabzonspor Maçı Canlı İzle

10.04.2011
69
Galatasaray Trabzonspor Maçı Canlı İzle

Galatasaray Trabzonspor Maçı Canlı İzle Galatasaray Trabzonspor Maçı Seyret Lig Tv İzle Galatasaray Trabzonspor Maçını Canlı İzle Galatasaray Trabzonspor Canlı İzle Galatasaray Trabzonspor Maçı İzle

Süper Lig 28. haftanın en önemli maçı İstanbul’da derbi havasındaki Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması. Fenerbahçe’nin, Eskişehir deplasman galibiyeti nedeniyle Trabzonspor’un, puan tablosunun 13. sırasında olması nedeniyle de Galatasaray’ın puan kaybına tahammülü olmayacağı maç 28. haftanın liderini belirleyecek.

GS-TS karşılaşması 10 Nisan Pazar günü TSİ 19:00’da başlayacak ve Galatasaray’ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Galatasaray-Trabzon maçının orta hakemliğini Bünyamin Gezer yapıyor. Karşılaşma öncesi, tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray 33 puanla 13 sırada. Trabzonspor ise bir maç eksiği ve 63 puanla puan tablosunun ikinci sırasında bulunuyor. Yani, GS, düşme hattının sadece üç sıra üstünde.

Galatasaray’da Lorik Cana, Hakan Balta ve Stancu’nun hafif sakatlığı bulunuyor. Trabzonspor’da ise genelde ilk 11’i oluşturan oyuncular arasında sakat yok. Galatasaray ve Trabzonspor tarihlerinde bugüne kadar 108 kez karşı karşıya geldiler. GS, 49, TS, 35 kez kazandı. Galatasaray, karşılaşmaya yeni teknik direktör Bülent Ünder yönetiminde çıkacak. Süper Lig 28. hafta maçlarının sonuçları ve puan durumu için aşağıdaki haberimize tıklayınız.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.