Galatasaray Manisaspor Maçı Canlı izle

21.12.2011
76
Galatasaray Manisaspor Maçı Canlı izle

Galatasaray Manisaspor Maçını Canlı izle, Galatasaray Manisaspor Canlı izle, LİG TV İzle, Galatasaray Manisaspor Maçı Canlı izle, Galatasaray Manisaspor Maçı izle Seyret

Ligin averajla lideri Galatasaray ilk yarının son haftasında Manisasporu ağırlayacak. Müthiş bir seri yakalayan ve bu sezon ilk kez 5 maç arka arkaya kazanan tek takım olan Galatasaray taraftarı karşısında galibiyete ulaşarak araya rahat girmek istiyor.

Sarı-kırmızılılarda Fatih Terimin varlığı haftalar geçtikçe daha çok hissedilmeye başladı. Galatasaray son haftalarda taraftarlarını mutlu eden bir performans sergiliyor.

Manisaspor, Beşiktaş karşısında aldığı mağlubiyetin ardından tökezlemeye başladı. Sivasspor ile deplasmanda berabere kaldıkları maçın ardından hafta sonu kendi sahalarında Gençlerbirliğine kaybettiler. Bu hafta Galatasarayı devirmenin ve moral bulmanın planlarını yapıyorlar.

Galatasarayı kendi sahasında oynayacağı maçta çok net favori olarak görüyorum. Sarı-kırmızılılara son haftalardaki istekli futbolunu bu maçta da sergiler ve galibiyete uzanır. Dileyenler handikaplı Galatasaray galibiyetine de yönelebilir.

* Galatasaray son 5 maçını kazandı. Son 3 maçında handikapı aştı.

* Galatasarayın son 5 iç saha maçının 4ü ÜST bitti.

* Manisaspor son 4 maçını kazanamadı (2B-2M).

* Manisaspor deplasmanda son 7 maçını kaybetmedi (3G-4B).

* Manisasporun son 4 deplasman maçı berabere bitti.

* Manisasporun son 10 maçının 8i ALT bitti.

* Aralarındaki son 10 maçın 8i ÜST bitti.

* Galatasaray 10 kez karşılaştığı Manisaspora 1 kez kaybetti (6G-1B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.