Galatasaray Kayserispor Maçını Canlı izle

23.04.2011
82
Galatasaray Kayserispor Maçını Canlı izle

Galatasaray Kayserispor Maçı Canlı izle Galatasaray Kayserispor Maçı Seyret Galatasaray Kayserispor Maçını Canlı izle Galatasaray Kayseri Canlı izle Galatasaray Kayserispor Maçını izle

Ligin form olarak en dipte olan iki sarı-kırmızılı ekip karşı karşıya geliyor bu hafta.. Bir tarafta 6 haftadır mağlup olan Kayserispor , bir tarafta son 6 haftada 1 galibiyet ve 1 beraberlik alabilen Galatasaray..

Aslında şu sıralar kötü dönemden geçen iki takım şu bakımdan ayrılıyor birbirlerinde.. Galatasaray Fenerbahçeye’de Trabzona’da yenilirken aslında ezilerek yenilmedi..İyi mücadele ettiLer ancak ellerinden bu kadarı geldi.Kayserispor ise 7 hafta önce Trabzon deplasmanında mükemmele yakın oynadıktan sonra bir daha ortada görünmedi.Takım adeta çöktü.TAbi bunda takımdaki eksikleride etkisi büyüktü..

Bu haftaki karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Baros takıma dönüyor..Kadro dışı olan Juan Pablo Pino , Sakat olan Lucas Neill,Hakan Balta,Yekta Kurtuluş ve cezalı olan Kazım takımdaki yerlerini alamayacak.Kewell’ın durumu belirsiz.

Kayserispor’da ise Kujovic sezonu kapattı, Cangele,Suleymanou,Moritz , Eren Güngör sakat,Ayrıca defansın 2 önemli isimi Serdar Kesimal ve Önder maça yetiştirilmeye çalışılıyor.. Zaten çok geniş bir kadroya sahip olmayan Kayserispor eğer bu defanstaki isimlerde maça yetişmeyecek olursa çok büyük sıkıntı çeker..

Sözün özü bu hafta Galatasaray bu kadar kötü durumdaki ve eksikleri olan Kayserispor karşısında kazanmaya yakın..Kayserispor’un işi çok zor ! Galatasaraya haftanın güzel tercihlerinden..Ayrıca Galatasaray’ın oynadığı son 5 maçın 4’ü ve Kayserispor’un ligde oynadığı son 7 maçın 6’sı üst bitti buda takımların defanstaki sorunlarının olduğu gerçeğini gözden kaçırmıyor..Çünkü çok fazla atarak üst bitmedi bu maçlar genellikle attığından fazla yemelerinden dolayı çok gol çıktı..Yine ÜST’te denenebilir
* Galatasaray son 5 maçının 4’ünü kaybetti (1G).

* Galatasaray evinde son 4 maçını kazanamadı (2B-2M).

* Galatasaray’ın son 5 maçının 4’ü ÜST bitti.

* Kayserispor son 6 maçını kaybetti.

* Kayserispor son 8 deplasman maçının 6’sını kaybetti ve hiç kazanamadı.

* Kayserispor’un son 4 maçı ÜST ve TGS 4-6 aralığında bitti.

* Galatasaray ile Kayserispor arasındaki son 11 maçın 9’u ALT bitti.

* Galatasaray evinde son 11 maçta Kayserispor’u yendi.

* Galatasaray son 22 maçta Kayserispor’u 15 kez yendi ve hiç kaybetmedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.