Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı izle

18.03.2011
75
Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı izle

Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı izle Galatasaray Fenerbahçe maçını seyret Lig Tv izle Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle Galatasaray Fenerbahçe maçını izle

Galatasaray Fenerbahçe maçını canlı izle Galatasaray Fenerbahçe maçı izle Spor Toto Süper Lig’in 26.haftasında Galatasaray Fenerbahçe ile Karşı karşıya gelecek.Fenerbahçe Galatasaray dev Derbi Maçı 18 Mart Cuma akşamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stad’ında saat 21.00″de başlayacak maçta Fırat Aydınus”un yardımcılıklarını Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Aytekin Durmaz olarak açıklandı.Karşılaşma Lig Tv’den naklen yayınlanacak…
Hagi’nin geleceği, futbolcuların ruhu, yönetimin hali yok! Galatasaray tam bir kaos ortamında. Fenerbahçe de aynı durumda olabilirdi ancak devre arasında takviye yapılmamasına rağmen takım kimyası oturdu. Alınan seri galibiyetleri puan dezavantajını ortadan kaldırırken rakipleri üzerinde oldukça baskı oluşturdu. Fenerbahçe’de Yeni Malatyaspor maçının ardından her geçen maç çarklar daha da kusursuza yakın çalışıyor. Fenerbahçe şampiyonluğa odaklanmış halde, Galatasaray ise hedefsiz.

Artılar – eksiler

Fenerbahçe’nin en zayıf noktası ve aynı zamanda tek motivasyonu şampiyonluk yarışında olması ve puan stresi olacak. Galatasaray ise hemen hemen her konuda rakibine göre dezavantajlı. Özellikle gol yollarındaki “beceriksizlik” takımın gol yemediği zaman dahi kazanamamasına sebep olacak kadar üst düzeyde. Ayrıca Galatasaray defansının arkaya atılan toplarda oldukça yavaş kaldığını ve kontratak futbolunun sarı-kırmızılılara çok ters geldiğini kabullenmek lazım. Fenerbahçe tam Galatasaray’a karşı oynanabilecek en iyi taktik düzende mücadele ediyor.

Psikolojik avantaj

Fenerbahçe’nin son dönemde Galatasaray’a karşı üstünlüğü tamamen psikolojik. Başka hiçbir açıklaması yok. Büyük takımlar arasındaki maçlarda bir dönem böyle seriler yakalanması oldukça olağan bir durum. Kaldı ki önümüzdeki 10 senede bunun tersine dönmeyeceğini kim bilebilir?

Maçın kritik detayları

Baros’un son vuruşlardaki becerisi, Alex’in sihirli değneğini yanına alıp almadığı ve son olarak da Galatasaray tribünlerinin tutumu maçın kırılma anlarına ve noktalarına müdahil olacaktır. Yeni stadyumdaki ilk derbinin de önemi büyük. Kuşkusuz Galatasaray ilk derbiyi kazanıp bu sene Fenerbahçe’ye yenilmemeyi ve galibiyet serisine başlamayı düşünecektir.

Galatasaray adına önemi

Galatasaray adına önümüzdeki sezon yeni bir yapılanma ve yeni bir döneme başlamaya çalışacaktır. Bu kötü geçen, hayal kırıklıklarıyla dolu sezondan sonra taraftarını az da olsa mutlu etmek isteyecektir. Kadroda bazı huzursuzluklar söz konusu. Gerek oyuncular arasında gerek yönetim – futbolcu – teknik kadro üçgeninde tam bir belirsizlik ve huzursuzluk ortamı hakim. Önümüzdeki sezon Galatasaray’da kalmayı isteyen her oyuncu bu maçı son maçıymışcasına hırsla, azimle oynayacaktır.

Ya Fenerbahçe?

Fenerbahçe hedefe odaklanmış durumda. Alınan seri galibiyetler takımın özgüvenini doruğa ulaştırmış. Bilerek, isteyerek, keyif alarak oynuyor Fenerbahçe. Onlar da en az geri kalan tüm maçları kadar bu maçı da isteyecek, son yıllarda ezeli rakibi karşısında aldığı iyi sonuçlara bir yenisini daha eklemek isteyecektir.

Cuma…

Maç öncesi analizi, psikolojiyi düşündüğümüzde ortaya çıkan tablo bu.

Bize düşen, alışık olmadığımız üzere bu sefer maçın başlamanını iple çekmek!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.