Galatasaray, Ali Sami Yene Mağlubiyetle Veda Etti

11.12.2010
79
Galatasaray, Ali Sami Yene Mağlubiyetle Veda Etti

Galatasaray, Ali Sami Yen’e Mağlubiyetle Veda Etti
GALATASARAY : 0 – GENÇLERBİRLİĞİ : 2

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Ali Sami Yen Stadı’ndaki son lig maçında Gençlerbirliği takımına 2-0’lık skorla mağlup oldu. Başkent ekibine galibiyeti getiren golleri 1. dakikada Hurşut ve 26. dakikada Orhan Şam kaydetti.

Karşılaşma sonrasında Galatasaray 16 maç sonunda 20 puanda kaldı ve 10. sıraya geriledi. Konuk takım Gençlerbirliği ise puanını 17 yaparak 14. sıraya yükseldi.

ARDA GERİ DÖNDÜ

Yaşadığı sakatlık sonrasında kasığından ameliyat olan ve uzun zamandır formasına hasret kalan genç kaptan Arda Turan, Ali Sami Yen Stadı’ndaki son lig karşılaşmasında 54. dakikada sakatlanan Sabri Sarıoğlu’nun yerine oyuna dahil oldu.

TARAFTAR YİNE İSTİFAYA DAVET ETTİ

Konuk takımın ilk golünün de erken bir zamanda gelmesinden dolayı Sarı-kırmızılı taraftarlar bu maçta protestoya da erken başladı. Maçın başından sonuna kadar Galatasaray yönetimini istifaya çağıran taraftarlar, topu ayağına alan her Sarı-kırmızılı oyuncuyu ıslıkladı.

SON RAKİP KONYASPOR

Galatasaray, bu maçla birlikte 2010-2011 sezonunun ilk yarısındaki iç saha maçlarını tamamlamış oldu. Sarı-kırmızılı takım ilk yarının son hafta maçında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

MUHALEFET TRİBÜNDE

Galatasaray’da muhalif kanadın önemli isimleri arasında yer alan Faruk Süren ve Ali Dürüst, Gençlerbirliği maçını izleyenler arasında yer aldı. Sarı-kırmızılı yönetim aleyhine son dönemde yaptıkları açıklamalarla dikkati çeken Süren ve Dürüst, maç öncesi protokol tribününde yerlerini alırlarken, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat’la da el sıkışarak bir süre sohbet ettiler…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.