Galatasaray Alanyaspor maçı canlı ne zaman saat kaçta?

25.12.2016
82
Galatasaray Alanyaspor maçı canlı ne zaman saat kaçta?

Galatasaray Alanyaspor maçına sadece saatler kaldı. Son 4 maçında 10 puan alan Galatasaray evinde Alanyasporu yenerek ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor. Serdar Azizin yanı sıra, tedavileri süren Sigthorsson, Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş ve Podolski de bugün maçta forma giyemeyecek. Peki Galatasaray Alanyaspor ne zaman saat kaçta?

Galatasaray Alanyaspor maçı ile iki takımda Spor Toto Süper Ligin ilk yarısını kapatmış olacak. Galatasaray, Alanyaspor maçından galibiyetle ayrılarak son 5 maçta 13 puan toplamanın peşinde. Alanyasporu yenmeleri durumunda ligdeki son 5 maçtaki 13 puanlık hedefini tutturacak olan teknik direktör Riekerink ve yardımcıları, kötü bir sürprizle karşılaşmamak için işi sıkı tutuyor. Futboldan sorumlu yönetici Nazifoğlu da oyunculara ödeme müjdesi verdi.

Galatasaray Alanyaspor ne zaman saat kaçta?

Galatasaray-Alanyaspor maçı bu akşam saat 19.00da başlayacak. TT Arnenada oynanacak maç Lig TVden canlı yayınlanacak.

Ligde yaşadığı sıkıntılı dönemin ardından son 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, taraftarı önünde Aytemiz Alanyaspor karşısında da 3 puan almak istiyor.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları nedeniyle Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.

Osmanlıspor maçında ciddi bir sakatlık yaşayan Serdar Azizin yanı sıra, tedavileri süren Sigthorsson, Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş ve Podolski de yarın forma giyemeyecek.

Öte yandan, Galatasarayın genç yıldızı Bruma, Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi sarı kart sınırında bulunuyor. Ligin geride kalan bölümünde 3 sarı kart alan Portekizli oyuncu, yarın da sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

SPOR Toto Süper Ligin 16ncı haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor, hazırlıklarını yaptığı son idmanla tamamladı.

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesislerinde, teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde yapılan idmana sakatlıkları bulunan Deniz, Omeruo, Sackey, Aissati, Guerrier katılmadı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik çalışmayla tamamlandı.

GALATASARAY ZORLU RAKİP

Antrenman sonrasında gazetecilerin soruları üzerine açıklama yapan Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Galatasaray maçının büyük önem taşıdığını söyledi. Deplasmanda oynayacakları maçın zorluğuna işaret eden Kalpar, Devrenin son haftasına geldiğinizde eksiklikler fazlalaşıyor. Ama eksikliklerin arkasına sığınmak istemiyoruz. Oynamayan oyuncularım da görev aldığında görevlerini en iyi şekilde yapma isteğine, inancına sahipler. Bunu daha önceki haftalarda da yaşadık. Galatasaray maçına da iyi bir netice almak için gideceğiz. Dolayısıyla Galatasaray açısından da kolay bir bir maç olduğunu düşünmüyorum. Çünkü onlar kazanmak isteyecek biz de kaybetmek istemiyoruz dedi.

EKSİKLERİMİZİ BİLİYORUZ

Transfer çalışmalarına ilişkin soruya da cevap veren Hüseyin Kalpar, şöyle konuştu:

Şu anda transfer konusunda bir açıklama yapmam doğru olmaz. Maç bittikten sonra bunlar daha rahat konuşulur. Henüz devre arasına girmedik ve bir maçımız daha var. Yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Tabi ki kendi eksikliklerimizi biliyoruz. Çalışmalar da yapılıyor. Bu çalışmalar ışığında en iyi, en doğru transferi yaparız. Bu sadece benim isteğimle olmaz. Yönetimin ve camianın da görüş ve istekleriyle olur. Dolayısıyla en iyisi, en doğrusu nasıl olur bunun çalışması içerisinde olmak gerekir.

FAZLASINI HAK ETTİK

Zorlu rakiplerle oynayacakları maçlarda futbolcularının ekstra bir motivasyon içerisinde olduğunu anlatan Kalpar, sözlerini şöyle tamamladı:

Bu maçlara futbolcular kendilerini çok daha iyi motive ediyor. Bize avantaj oluyor. İnşallah bunu Galatasaray maçında da değerlendiririz. Her maçı ayrı ayrı düşünüp hazırlanıyoruz. Galatasaray daha ayrı düşünülen bir maç. Oradan alınacak iyi bir netice bizi manevi olarak yukarılara taşır. Bunun bilinci içerisindeyiz. Puan olarak da iyi bir yere gelmiş oluruz. İlk yarı için 18- 20 puan hedeflemiştik. Bunun aslında fazlasını da hak ettik. Ama iyi oynayıp kazanamadığımız maçlar oldu. 18 puan da kötü değil. Galatasaray maçından da iyi bir neticeyle dönersek iyi bir puan elde etmiş oluruz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.