Freiburg Bayern Munich maçını canlı izle

18.03.2011
71
Freiburg Bayern Munich maçını canlı izle

Freiburg Bayern Munich maçını canlı izle Freiburg Bayern Munich maçı canlı seyret Freiburg Bayern Munich maçı canlı izle Freiburg Bayern Munich canlı izle Freiburg Bayern Munich maçını izle

Bayern Münih tek kelime ile şokta.. Hafta içi Devler Ligi’nde deplasmanda 1-0 yendiği İnter’e evinde son dakikalarda yediği golle 3-2 mağlup olarak elendi. Peki kötü mü oynadı? Kesinlikle hayır. Elenmeyi hakketmediler. 2-1 önde iken Ribery’nin kaçırdığı bir pozisyon var ki gol olsa iş bitecek. Ama top onları sevmedi ve Şampiyonlar Ligi’ne veda ettiler. Geçen yılın rövanışını da alamamış oldular.

Freiburg’ta ise kötü gidişat sürüyor. Geçen hafta Kaiserslautern’e 2-1 mağlup olarak üst üste 3. yenilgilerini aldılar. 17 golü bulunan Senegalli yıldız Cisse’nin performansı takımın performansını bire bir etkiliyor.

İki kupadan da elenen ve ligde şampiyonluk şansı mucizelere kalan B.Münih en azında ligde ikinciliği kovalayacaktır. Ancak psikolojisi bozulan bir takıma çok da güven olmaz. ÜST tercihi daha sağlıklı olacaktır.

Freiburg: Baumann – Mujdza, Barth, Toprak, Bastians – Schuster – Abdessadki, Flum, Makiadi, Putsila – Cissé

B.Münih: Kraft – Lahm, Tymoshchuk, Luiz Gustavo, Pranjic – Kroos, Schweinsteiger – Robben, T. Müller, Ribery – Gomez.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.