Fox Tv Kadim Dostum Dizisinin nefes kesen güzeli

Fox Tv Kadim Dostum Dizisinin nefes kesen güzeli

Fox Tv Kadim Dostum Dizisinin nefes kesen güzeli Yeni dönemin yıldız adayı Damla Aslanalp

Kadim Dostum’da oynayan Damla Aslanalp kimdir? Damla Aslanalp fotoğrafları..

Kadim Dostum dizisine güzelliğiyle Damla Aslanalp damga vurdu. Mahsun Kırmızıgül’ün hikayesini ve yapımcılığını üstlendiği Kadim Dostum seyirciye kahkaha dolu anlar yaşatıyor. İki haftadır ekranda olan Kadim Dostum’a bir güzel damga vurdu.

Birbirleriyle çekişmede olan iki ailenin komik kavgaları ve eğlenceli durumları dizinin konusunu oluştururken seyirciye çok özel dakikalar yaşatıyor.

Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı bir hikayeden uyarlanan Kadim Dostum’un, yapımcılığını Boyut Film, Mahsun Kırmızıgül üstleniyor. Zamanın durduğu şehir Mardin’den sıcak bir aile hikayesi geliyor. Masalsı şehrin efsane telkaricisi Sami Usta’nın çırakları Recep Dostum (Erol Aksoy) ile Bayram Kadim’in (Arif Erkin) çocukluktan süre gelen çekişmeleri kendileri birer usta olduktan sonra da artarak devam edip, işin içine Kadim ve Dostum ailelerinin evlere şenlik bireyleri de girince ortaya izlemeye doyamayacağınız bir komedi çıkıyor.

Birbirlerine oynadıkları oyunları kurnazlık olarak gören kahramanlarımız aslında saf Anadolu insanının ruhunu kalp şeklinde bir telkari eseri gibi örerken bir yandan da bizi bolca güldürecekler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.