FishVille Nasıl Oynanır? FishVille Hileleri

07.12.2010
74
FishVille Nasıl Oynanır? FishVille Hileleri

FishVille Nedir? FishVille Nasıl Oynanır? FishVille Hileleri

Oyunun amacı balık almak, bu balıkları beslemek, ve büyüdükten sonra ise satarak para kazanmak. Level atlamak. Her levelden sonra daha fazla para kazanabileceğimiz balıklar açılıyor. ve oyun böylel gidiyor işte.

Fishville oyununda balıklarınızın ölmemesi için şöyle bir strateji ile oyuna başlamanızı tavsiye ediyorum.İlk önce “FAST” yazan balıkları alın o balıklar hızlı bir şekilde büyüyorlar.Daha sonra balıklarınız büyüyünce o balıkları satın.Böylece hemen para kazanabilirsiniz.Kazandığınız paralarla diğer balıklardan alabilirsiniz ve böylece kolayca havunuzu büyütebilirsiniz. ve süsleyebilirsiniz.

Fish ville hileleri

Öncelikle aktif olduğumuz zaman ve boş bir zamanımızda sürekli fast feed olan yani hemen büyüyen balıklardan alıp sürekli satıyoruz.(4 Level olduktan sonra)

Hile diyebileceğimiz küçük bir açık var buda firefox sürümle birlikte gelen bir eklenti.Akvaryumun tabanlarına tıklayarak coins çıkartabiliyoruz.(+10 , +10 )

Zynga.Com bugünlerde yeni bir oyunu facebook uygulaması olarak başlattı.Oyunun adı “FishVille.”

Adından da anlaşılacağı gibi oyunda akvaryumun içinde balık besliyorsunuz.Beslediğiniz balıklar belirli bir süre sonra büyüyorlar.Bu beslediğiniz balıkları oyunda sanal paraya dönüştürebilirsiniz.Tabiki de kazandığınız puanlarla akvaryumunuzu süsleyebilirsiniz.

Fishville oyununda balıklarınızın ölmemesi için şöyle bir strateji ile oyuna başlamanızı tavsiye ediyorum.İlk önce “FAST” yazan balıkları alın o balıklar hızlı bir şekilde büyüyorlar.Daha sonra balıklarınız büyüyünce o balıkları satın.Böylece hemen para kazanabilirsiniz.Kazandığınız paralarla diğer balıklardan alabilirsiniz ve böylece kolayca havunuzu büyütebilirsiniz.

Bu arada şuna değinmeden geçemeyeceğim.Zynga firmasının daha önce çıkardığı ve birçok kişi tarafından oynanan FarmVille oyunundan sonra Ville serisine başladı.Herşeye Vill eki ekleyerek oyun çıkarmaya başladı.Bakalım daha nelerin Ville’ni göreceğiz.

Kırmızı renkle işaret alandaki tankı alabilmemiz için fishville oyununda 8 adet komşumuz ve 10000 altınımız olması gerekiyor.Eğer bu iki şartı yaparsanız 2. tank alabilirsiniz.

Orada yazan 8 Neighbors Needed anlamı 8 adet komşuya ihitiyacınız var demektir.

Siyah olarak işaretli alandaki tankı alabilmemiz için ne komşuya ne de altına ihtiyacımız var.Eğer 20 adet dolarınız varsa direk tankı alabiliyorsunuz.Diğer tankları da açtırmanız için level atlamanız lazım.Umarım anlatabilmmişimdir.Kolay gelsin…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.