Firar 23. Bölüm Fragmanı izle

Firar 23. Bölüm Fragmanı izle

Firar 23. Bölüm Fragmanı izle STAR TV ekranlarında yayınlanan Firar 23. Bölüm Fragmanı online internetten izle Firar 28 Şubat Salı Fragmanı izle

Firar 22. Bölüm Özeti; Bahtiyanların içindeki köstebek, Baran mı?

Nadirin Cemreyi Semihin elinden kurtardığını öğrenen Aziz Ağa, öfkeden deliye döner Semih ağır yaralanınca Cemre savcı tarafından sorguya alınır ve ifadesinde kendisini Nadirin kurtardığını anlatır. Uzun zamandan beri Nadirin peşinde olan savcı ise Nadiri yakalamak için başka yollara başvurur.

Elif ise mesleği ve Nadir arasında bir seçim yapmanın eşiğine gelmiştir. Mesleği uğruna Nadirin bu firarında hiçbir şekilde zarar görmesini istemez. Nadir de Elifin yaşadığı bu açmazın farkındadır. Açıkça dile getirmeseler de ikisi arasında önüne geçemedikleri bir duygusal yakınlaşma başlamıştır.

Öte yandan Bahtiyanlar tarafında ise işler iyice karmaşık bir hal almaya başlamıştır. Aziz Ağa Nadirin bu kadar yakınına gelmesinden ve her şeyden haberi olmasından rahatsızlık duymaktadır.

Firar 23. Bölüm Fragmanı izle, Firar 23. Bölüm Fragmanı, Firar 23. Bölüm Fragmanı izle, Firar 23. Bölüm Fragmanı Seyret, Firar 23. Bölüm Fragmanı HD izle, Firar 23. Bölüm Fragmanı Full izle, Firar 24. Bölüm Fragmanı izle, Firar Son Bölüm Fragmanı izle

Yanındaki adamlarının arasında bir köstebek olduğundan şüphelenen Aziz Ağa, bu haini yakalamak için harekete geçer. Yaptığı tüm araştırmalar onu içerden vuran kişinin Baran olduğunu göstermektedir.

Firar 23. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.