Fiorentina Roma maçını canlı izle

19.03.2011
73
Fiorentina Roma maçını canlı izle

Fiorentina Roma maçını canlı izle Fiorentina Roma maçını canlı seyret Fiorentina Roma maçı canlı izle Fiorentina Roma canlı izle Fiorentina Roma maçını izle

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Chievo’yu zorlu bir maçtan sonra mağlup ederek bu sezon ilk defa üst üste 2 maç kazanan Fiorentina, Serie A’nın 30. haftasında kendi evinde Roma’yı ağırlayacak.

Chievo maçından sonra konuşan Sinisa Mihajlovic, aldıkları galibiyetin tamamen hak edilmiş bir 3 puan olduğunu ve çok iyi bir futbol oynadıklarını dile getirerek son 2 haftada alınan 6 puanın kendilerini gevşetmeyeceğini ve bu maçın Roma mücadelesi öncesinde büyük moral olacağını söyledi.

Roma’da da yine geçen hafta Lazio önünde alınan 3 puan 2 ay sonra üst üste kazanılan 2 maçı getirdi ve Roma’nın sportif direktörü olan Bruno Conti’nin açıkladığı Vincenzo Montella’yı başa getirmek çok büyük bir riskti cümlesiyle birlikte deneyimsiz teknik direktör için önemli bir yol kat ediş oldu. Roma deplasmanlarda tutuk bir takım, Fiorentina ise kendi evinde ligin en iyi takımlarından biri. Özellikle Artemio Franchi’de tempoya çok iyi hakim olup önemli galibiyetler çıkarabiliyorlar. Son 15 günün iki formda takımının mücadelesinde Mor Menekşeler’in kendi evinde yine maçın temposunu belirleyen taraf olacağına inanıyorum. Son 11 maçının 8’ini alta götüren Fiorentina, bu maçta da 2.5 gol altını bahisçilere gösterecektir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.