Fiorentina Milan maçını canlı izle

10.04.2011
78
Fiorentina Milan maçını canlı izle

Fiorentina Milan maçı canlı izle Fiorentina Milan maçını canlı Seyret Fiorentina Milan maçını canlı izle Fiorentina Milan canlı izle Fiorentina Milan maçını izle

Fiorentina Milan maçı izle Geçtiğimiz hafta kendi sahasında hedef maçta Inter’i 3-0 mağlup edip şampiyonluk yarışında kendine büyük bir avantaj yaratan Milan, bu hafta da Artemio Franchi’de çok zor bir deplasmana çıkıyor. Aldığı ceza nedeniyle 3 maçtır takımdaki yerini alamayan Zlatan Ibrahimovic’in takıma dönmesiyle oldukça rahatlayacak olan Milan’da moraller yerinde.

Ligde 6 maçtır kaybetmeyen Fiorentina’da ise Jovetic’in takımla antrenmanlara başlaması moralleri iyice güçlendirdi. Son dönemdeki çıkışıyla ligde 9.luğa kadar yükselen Fiorentina, güçlü savunması ve dirençli yapısıyla ligin sonlarına doğru fark yaratmayı başardı.

Milan bir süredir iyi futbol oynamıyor. Onlar için büyük bir hedef maç haline gelen Inter maçını iyi oynayarak kazandılar ama o motivasyonun olmadığı maçlarda sıkıntı çekebilirler. Fiorentina bu bağlamda Milan’ı zorlayabilecek bir ekip.Hem formdalar, hem de kendi evlerinde çok zor kaybediyorlar. Geçen haftaki rahatlamanın ardından Mor Menekşeler’in Milan karşısında bir sürpriz yapacağını düşünüyorum.

* Fiorentina son 6 maçını kaybetmedi (2G-4B).

* Fiorentina evinde son 13 maçının 9’unu kazandı (3B-1M).

* Fiorentina’nın son 10 maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Milan son 14 lig maçında 1 kez kaybetti (8G-5B).

* Milan deplasmanda son 13 lig maçının 9’unu kazandı (3B-1M).

* Milan’ın son 5 maçının 4’ü ALT bitti.

* Fiorentina ile Milan arasındaki son 8 maçın 7’si ALT bitti.

* Milan son 6 maçta Fiorentina’yı yendi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.