Filiz Taçbaş kimdir?

11.12.2010
78
Filiz Taçbaş kimdir?

Türk sinema ve dizi oyuncusu, Filiz Taçbaş, adliyede kendisinin aleyhine verilen kararın ardından fenalık geçirdi. Filiz Taçbaş gençlik yıllarında çektirdiği fotoğrafları internetten kaldırmak için anlaşma yaptığını ve bu kişiler tarafından daha sonra dolandırıldığını ifade etmişti. Peki Filiz Taçbaş kimdir?

Gençlik yıllarında çektirdiği özel fotoğraflarını internetten kaldırmak için belirli bir ücret karşılığında anlaştığı bilgisayar uzmanının kendisine zorla senet imzalattırdığı iddiasıyla şikayetçi olan ünlü oyuncu Filiz Taçbaş, açtığı davayı kaybetti. Mahkemenin sanıklara beraat vermesinin ardından Taşbaş adliye koridorlarında baygınlık geçirdi.

FİLİZ TAÇBAŞ KİMDİR?

Filiz Taçbaş (d. 1964, İstanbul), Türk sinema ve dizi oyuncusu, eski millî tenisçi.

İlk kez 10 yaşındayken, Bilge Olgaçla kamera karşısına geçti. Uzun bir süre ara verdikten sonra sinema ve dizi çalışmalarına devam etti. Geniş izleyici kitlelerince tanınması, 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisiyle oldu. Taçbaş, sanat hayatının yanı sıra, profesyonel bir tenis oyuncusudur.

2007 yılında yüksek puan elde ederek, millî takım elemelerine girmiş, millî forma giymiş olup, aynı zamanda gazetelerde tenisle ilgili yazılar yazmaktadır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.