Fi yeni sezonu ne zaman başlayacak İşte Fi dizisi ilk fragman

31.10.2017
80
Fi yeni sezonu ne zaman başlayacak İşte Fi dizisi ilk fragman

Fi 2. sezon için geri sayım başladı. PUHU TVde yayınlanan Finin ilk fragman da izleyicisi ile buluştu. Ozan Güven ve Serenay Sarıkayanın dikkat çeken sahnelerinin yer aldığı Fi yeni sezon ilk bölümü ile 9 Kasımda başlayacak.

FiÇiPiden uyarlanan ve ilk sezonu Fi ile büyük beğeni toplayan serisinin ikinci sezonu Çinin fragmanı yayınlandı.

Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ve Mehmet Günsürün başrolü paylaştığı puhutv dizisi Çi ilk fragmanı yayınlandı. Psikiyatrist Can Manayın (Ozan Güven) dansçı Duruyu (Serenay Sarıkaya) kolundan öptüğü sahne sosyal medyayı salladı. Dizi 9 Kasımda Puhu TVde yayınlanacak. Serenay Sarıkayanın Mehmet Günsür ile sevişme sahnesi de çok konuşulmuştu.

Fİ 2. SEZON İLK FRAGMAN

OZAN GÜVENE Fİ ÇEKİMLERİ İÇİN PERUK YAPTIRILDI

Yaklaşık 5 ay aradan sonra yeni bölümleri internette görücüye çıkacak dizinin Can Manayı Ozan Güvenin saçları için yeni sezonda özel bir çözüm bulunmuştu. Haziran ayında Cem Yılmazın Arif V 216 filmi için saçlarını kazıtan ve 6 kilo veren Güvene, yaz sonunda hemen Fİye başlayacağı için İtalyadan özel peruk siparişi verilmişti.

Ancak Ozan Güvenin kafa yapısına göre hazırlanan bu peruk boşa gitti. Bu sezon Çİ ve Pİ kitaplarını kapsayan 14 bölümden oluşacak dizinin uzayan senaryo çalışmaları ve yönetmen Mert Baykalın geçen yaz çektiği Kardeşim Benim 2 filminin çalışmalarına yoğunlaşması gibi nedenler çekimleri 2 ay geciktirdi.

Bu sırada verdiği 6 kiloyu geri alan Ozan Güvenin saçları da uzayınca İtalyada hazırlanan peruğa gerek kalmadı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.