Fİ Çİ 10. bölümü bu akşam yayınlanacak mı

02.03.2018
72
Fİ Çİ 10. bölümü bu akşam yayınlanacak mı

Fi Çİ 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Finale az bir zaman kala Fİ Çİ serisinde heyecan dorukta.İzleyiciler final bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak etmeye ve araştırmaya başladı. Cinayet zanlısı olarak aranan Can Manay yakalanacak mı? İşte Çİ hakkında merak edilenler.

PUHU TVde yayınlanan Fİ Çİ serisinde heyecan dorukta. Finale çok az bir süre kala Çİ yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor. Çİ 10. bölüm ne zaman yayınlanacak? Çİ 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yanıtlar…

Fİ Çİ 10. BÖLÜM NE ZAMAN?

Fİ Çİ 10. yeni bölüm yayın tarihi henüz belli değil. Dizinin yayın tarihi belli olduğunda haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz.

Fİ Çİ 10. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fİ Çİ 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

Fİ Çİ 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fİ Çİ 9. bölümde, yangının ortasında baygın kalan Can ve Duru kurtuldu. Yangında Durunun bacağı yaralanırken, Can ise ufak yaralarla kurtuldu. Çocukluğundan beri sevilmediğini ve sevginin ne olduğunu bilmeyen Can, Duruya duygusal bir konuşma yaptı. Duru ise ayağından dolayı yalnız kalmak istemediğini dile getirdi. Bu durum ise Canın hoşuna gitti. Daha sonrasında ayağının daha iyi olduğunu fark eden Duru, kaçma planı kurdu.

Kaza yapan Özge ise hastanede yattığı sırada televizyondan Sadıkın öldüğü haberini aldı ve hastaneyi terk ederek Canın yanına gitti. Duruyu yalnız bırakıp, Özgenin yanına inen Can, Özge tarafından küçük bir saldırıya uğradı. Bu sırada odada yalnız kalan Duru, kaçma planını hızlandırdı ve Canın arabasının anahtarlarını alarak otelden uzaklaştı. Otel görevlileri ise Cana bu durumu haber verdi. Can ise Durunun peşine koyuldu. Duru, ilk soluğu annesinin yanında aldı fakat beklemediği bir olay yaşadı. Ve annesinin yanından da ayrılmak zorunda kaldı.

Özge ise eve geldiği sırada kapının çalmasıyla telaşlandı. Dikkatlice kapıyı açarak şaşkınlığa uğradı. Kapıda saksıda duran bir çiçek vardı ve bu saksının içinde Canın eski sevgilisini yüksekten attığı görüntüleri vardı. Bunu gören Özge mutluluktan havaya uçarak Sadıkın ölmediğini anladı. Ve o görüntü kayıtlarıyla hemen kanala giderek, kayıtları yayına koydu. Böylelikle Can Manayın gerçekte kim olduğunu herkese duyurdu.

Yurtdışından gelen Deniz ise dans okuluna uğrayarak kötü haberi aldı. Dans gösterisinin iptal olduğunu ve Durunun sakatladığını duyan Deniz çok üzüldü.

Can ise Duruyu ararken ilk soluğu Denizin yanında aldı ve Denize hesap sordu. Deniz ise Durunun nerede olduğunu bilmediğini ve onun başına kötü bişey gelirse Canı öldüreceğini dile getirdi.

Daha sonra Duru, Denize ulaşmayı başardı ve nihayet bir araya geldiler. Candan şikayetçi olan Duru, Denizle birlikte polis aracına binerek oradan uzaklaştı. Can ise arkalarından bakakaldı. Bir cinayet zanlısı olarak aranan Can Manay yeni bölümde yakalanacak mı? merak konusu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.