Fenerbahçe Zalgiris Kaunas Euroleague maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

26.10.2016
84
Fenerbahçe Zalgiris Kaunas Euroleague maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Zalgiris Kaunas maçı için heyecan dorukta. EuroLeaguede ilk 2 haftayı da galibiyetle kapatan, son maçta Barcelonayı deplasmanda yenen Fenerbahçe evinde Zalgiris Kaunası yenerek 3te 3 yapmak istiyor. Peki Fenerbahçe Zalgiris Kaunas ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Zalgiris Kaunas maçı nefes kesecek. Bu sezon Euroleague’in favorileri arasında gösterilen Fenerbahçe, 3te 3 yapmak için parkeye çıkacak olan Fenerbahçe gözler yıldız isimlerde olacak. Peki Fenerbahçe Zalgiris Kaunas ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Peki Fenerbahçe Zalgiris Kaunas ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Zalgiris Kaunas arasında oynanacak olan Euroleague mücadelesi saat 20.45te başlayacak. Mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe: Dixon, Berk, Sloukas, Bogdanoviç, Nunnally, Kaliniç, Vesely, Datome, Udoh, Antiç, Melih, Barış

Zalgiris Kaunas: Pagos, Lekavicius, Valinskas, Varnas, Westermann, Seibutis, Motum, Jankunas, Javtokas, Milaknis, Lima, Kavaliauskas

Sarı-lacivertliler, THY Avrupa Liginde ilk maçında sahasında Brose Bambergi 67-66, ikinci maçta da deplasmanda İspanyanın Barcelona Lassa takımını 73-72 yendi.

İlk maçında Yunanistanın Panathinaikos Superfoods takımına 84-76 yenilen Zalgiris, ikinci haftada İspanyanın Baskonia takımını 78-73 yenerek, ilk galibiyetini elde etti.

Motum’a dikkat

Zalgiris, ilk iki maçında önce Yunan ekibi Panathinaikos’a 84-76 kaybetti, ardından İspanyol takımı Baskonia’yı 78-73 yenerek ilk zaferine imza attı. Litvanya Ligi’ne çok iyi bir başlangıç yapan Zalgiris, 7 galibiyet ve 1 yenilgiyle zirveye kuruldu. Yeşil-Beyazlılar’da Motum 15.5 sayı ortalamasıyla takımın en iyisi. Ayrıca Westermann da Euroleague’de ön plana çıkan bir diğer isim oldu.

3’lükte büyük üstünlük

Fenerbahçe, geride kalan iki haftada yüzde 51.4’lük 3 sayı isabetiyle Euroleague’in bu alandaki en iyi takımı oldu. Zalgiris ise dış atışlarda yüzde 27.7 ile bu alanda en kötü istatistiğe imza atan ekip konumunda. Litvanya temsilcisi 2 karşılaşma sonunda 44 ribaunt ile dikkat çekti. Zalgiris, 29 ribaunt ortalamasıyla oynayan Fenerbahçe’ye bu alanda ciddi bir üstünlük kurmuş durumda.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.