Fenerbahçe Samsunspor Maçını Canlı izle

23.10.2011
76
Fenerbahçe Samsunspor Maçını Canlı izle

Fenerbahçe Samsunspor Maçı Canlı izle Fenerbahçe Samsunspor Maçını Canlı Seyret Fenerbahçe Samsunspor Maçını Canlı izle Lig TV İzle Fenerbahçe Samsunspor Canlı izle Fenerbahçe Samsunspor Maçı izle

Ligin ilk 6 haftasında 5 galibiyet ve 1 beraberlikle topladığı 16 puanla ligde lider durumda bulunan Fenerbahçe, 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi ve 5 puanla 15. sırada bulanan Samsunspor ile yapacağı maçtan galibiyetle ayrılarak, ligin 8. haftasında Beşiktaş ile yapacağı derbi maç öncesi puan kaybı yaşamak istemiyor.

Fenerbahçede sakatlıkları bulunan Volkan Demirel, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz ve Serkan Kırıntılının tedavileri devam ediyor. Sağ arka alt adalesinde sertlik nedeniyle tedbir olarak iki gündür takımdan ayrı çalışan Mert Günokun Mersin İdmanyurdu maçında olduğu gibi Samsunspor maçında da kaleyi koruması, Gökhan Gönül’ün de ilk 11de forma giymesi bekleniyor.

Geçen yıl Young Boys takımı çalıştırırken Fenerbahçeyi Şampiyonlar Liginden eleyen Teknik Direktör Vladimir Petkovic bu kez Spor Toto Süper Ligiin yeni ekiplerinden Samsunspor ile Şükrü Saracoğluna çıkacak. Petkovic bu sezon yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe karşısında sürpriz bir sonuca imza atmak istiyor.

Kırmızı beyazlı takımda son antrenmanda arka adalesinde çekme bulunan Mustafa Sarp ile sakatlanan Bülent Kocabey, teknik heyet tarafından kadrodan çıkarıldı. Bu iki ismin dışında Samsunsporda eksik bulunmuyor.

Formda olan Fenerbahçenin taraftarı önünde oynayacağı maçta çok net favori olarak görüyorum ve sarı-lacivertlilerin handikap yaparak galibiyete ulaşacağını düşünüyorum.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.