Fenerbahçe Konyaspor maçını canlı izle

13.03.2011
79
Fenerbahçe Konyaspor maçını canlı izle

Fenerbahçe Konyaspor maçını canlı izle Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı seyret Lig tv izle Fenerbahçe Konyaspor maçını canlı izle Fenerbahçe Konyaspor maçını izle Fenerbahçe Konyaspor canlı izle

Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izle Fenerbahçe Konyaspor maçını izle Haftanın kapanış maçında Fenerbahçe evinde, düşme potasından kurtulma savaşı veren Konyaspor’u konuk ediyor. Sarı-lacivertliler bu maçı kazanarak haftaya oynayacağı Galatasaray derbisine rahat çıkmak istiyor. Sarı-lacivertli takımda Gençlerbirliği karşısında bilerek cezalı duruma düşen Lugano ve Andre Santos bu maçta sahada olamayacak. Sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Selçuk’un da riske edilmesi beklenmiyor.

Yılmaz Vural takımın başına geçtikten sonra beklenen çıkışı gerçekleştiremeyen Konyaspor’u çok zor bir maç bekliyor. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz hafta evinde, Ankaragücü’ne mağlup olarak ligde kalma şansını biraz daha zorlaştırdı. Yılmaz Vural’ın hafta içinde bu maçla ilgili iddialı açıklamaları vardı.

Fenerbahçe evindeki maçlara çok hızlı başlıyor ve erken bulduğu gollerle işi bitiriyor. Bu maça da hızlı başlayacaklardır. Fenerbahçe’nin galibiyetine verilen oran çok düşük, bu nedenle ilk yarı Fenerbahçe seçeneği denenmeli.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.