Fenerbahçe istanbul B. Belediyespor Maçını Canlı izle

01.05.2011
84
Fenerbahçe istanbul B. Belediyespor Maçını Canlı izle

Fenerbahçe istanbul B. Belediye spor Maçı Canlı izle Fenerbahçe istanbul B. Belediyespor Maçını Seyret LİG TV İZLE Fenerbahçe istanbul B. Belediyespor Maçını Canlı izle Fenerbahçe istanbul Belediye spor Maçı izle Fenerbahçe istanbul B. Belediye spor Canlı izle

Süper Lig’de artık son 4 haftaya girilirken Trabzon’un önünde averajla lider konumda bulunan F.Bahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kalan İstanbul Büyükşehir Belediye’yi ağırlıyor.

Sarı-lacivertli ekip ikinci yarıda hiçbir maçında yenilgi yüzü görmezken, şampiyonluk hedefine ulaşmak için sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaktır.

Geçtiğimiz hafta Bucaspor deplasmanında rakibi küçümseyerek mağlubiyetin kıyısından dönen Fenerbahçeli futbolcular, İstanbul BŞB. maçında aynı hatayı yapmak istemeyeceklerdir. Konuk ekip İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ise ligde herhangi bir iddiasının bulunmamasına karşın akıllarının Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde olacağını düşünüyorum. İskender, İbrahim Akın, Holosko gibi tehlikeli hücum oyuncularına sahip olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yabana atılacak bir takım olmadığını, büyük takımlara karşı aldığı galibiyetlerle herkes öğrenmiş durumda. Ancak yapılacak en ufak puan kaybının kendilerini şampiyonluktan edeceğini iyi bilen Fenerbahçeli futbolcular, kolay gözükmesede sahadan galibiyetle ayrılacaklardır.

Fenerbahçe’de Issiar Dia, sakatlığının devam etmesi nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Bunun yanında son antrenmanda ağrıları azalan ve oynama ihtimalinin artan Niang’ın durumu ise maç saatinde belli olacak. Konuk ekipte ise Vinicus ve Ergün sakatlıklarından dolayı, Barbosa ise antrenman eksikliği sebebiyle bu mücadelede yer almayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor her ne kadar sürpriz potansiyeli bünyesinde barındırsa da Fenerbahçe sürprize izin vermeyecektir ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaktır. Fenerbahçe kazanır, Fenerbahçe ilk yarı kazanır, ÜST ideal tercihler.

* Fenerbahçe son 14 maçının 13’ünü kazandı (1B).

* Fenerbahçe evinde son 10 lig maçının 9’unu kazandı (1B).

* Fenerbahçe’nin son 6 iç saha maçı ALT bitti.

* Büyükşehir Bld.spor son 7 deplasman maçında 1 kez kaybetti (3G-3B):

* Büyükşehir Bld.spor’un son 7 maçının 5’i ÜST bitti.

* Fenerbahçe ile Büyükşehir Bld.spor arasındaki son 5 maçın 4’ü ALT bitti.

* Fenerbahçe evinde son 2 maçta Büyükşehir Bld.spor’u gol yemeden yendi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.