Fenerbahçe Eskişehirspor maçı ne zaman hangi kanalda?

08.05.2013
77
Fenerbahçe Eskişehirspor maçı ne zaman hangi kanalda?

Fenerbahçe Eskişehirspor maçı ne zaman? Fenerbahçe Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Eskişehirspor maçı Türkiye Kupası izle.Fenerbahçe Eskişehirspor maçı sizlerle

Fenerbahçe Eskişehirspor maçı ne zaman? Fenerbahçe Eskişehirspor maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın Eskişehirspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, turu geçerse kupa tarihinde 15inci kez finalde yer alacak.

Can Bartu Tesislerinde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların koordinasyon, 5e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalar yaptığı bildirildi.

Benfica ile yapılan UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında sakatlanan Gökhan Gönül ve Kuyt ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ilk yarısında sakatlanan Stochun iyileştiği ve bu oyuncuların antrenmanın tamamında takımla çalıştığı kaydedildi.

Sakatlığı devam eden oyunculardan Meirelesin takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Erten Ersunun ise tedavilerine devam edildiği belirtildi.

Sarı-lacivertliler, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi

Türkiye Kupası organizasyonunda 28inci kez yarı finalde mücadele eden sarı-lacivertliler, bugüne dek 27 yarı final turunun 14ünü geçip, 13 kez rakiplerine elendi.

Eskişehirspor ile 3üncü kez yarı finalde karşılaşan sarı-lacivertli takım, daha önceki iki eşleşmede birer kez turu geçti ve elendi. 1967-1968 sezonunda 2-0lık galibiyet ve 1-1lik beraberliğin ardından finale çıkan “Sarı Kanarya”, 1970-1971 sezonundaki yarı finalde ise ilk maçı 3-0 kaybedince, ikinci maçta 1-0 kazanmasına rağmen kupaya veda etmişti.

Bu sezonki performans
Kupanın son şampiyonu Fenerbahçe, yarı final rövanşına kadar gösterdiği performansla bu sezon da iddiasını ortaya koydu.

29 yıllık hasretten sonra teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde geçen sezon şampiyon olan sarı-lacivertliler, bu sezon çıktığı 9 maçın 6sını kazandı, 1 kez yenildi, 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe, rakiplerinin filelerine attığı 18 gole karşılık kalesinde 6 gol gördü.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.