Fenerbahçe Bursaspor maçını canlı izle

02.04.2011
78
Fenerbahçe Bursaspor maçını canlı izle

Fenerbahçe Bursaspor maçını canlı izle Fenerbahçe Bursaspor maçını canlı seyret lig tv izle Fenerbahçe Bursaspor maçı canlı izle Fenerbahçe Bursaspor canlı izle Fenerbahçe Bursaspor maçını izle Fenerbahçe Bursa maçını canlı izle

Fenerbahçe Bursaspor maçını canlı izle Haftanın en önemli maçında Fenerbahçe ile Bursaspor arasında müthiş bir 90 dakika oynanacak. İki takım da bu maça olabildiğince iyi hazırlanmaya çalıştı. 10 maçlık müthiş bir galibiyet serisinin moraliyle bu maça çıkacak olan sarı-lacivertliler liderliğini korumak için kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Fenerbahçe’de kaptan Alex grip başlangıcı teşhisiyle hafta içinde bir kaç antrenmanda dinlendirildi. Alex’in bu maça yetişmesi bekleniyor. Ağrıları süren Emre Belözoğlu’nun ise bu maçta forma giymesi beklenmiyor.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile 3 yıllık sözleşme yenileyen Bursaspor camiasında büyük bir moral var. Sağlam’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalardan sonra Bursaspor ile yollarının ayrılabileceği konuşuluyordu ama atılan bu imza herkesi rahatlattı. Ertuğrul Hoca ile birlikte takımın yerli yıldızları Sercan Yıldırım ve Volkan Şen ile de mukavele uzatıldı. Uzun süredir istediği sonuçları alamayan Bursaspor’a bu imzalar ateşleyici etki yapabilir.

Kadıköy’deki maça ilgi de çok fazla. Karşılaşmanın biletleri günler öncesinden tükendi. Tıklım tıklım tribünler önünde müthiş bir maç bizleri bekliyor. Fenerbahçe’nin galibiyetine verilen oran çok düşük ve bana göre risk almaya değmez. Bahisseverlere önerim toplam gol sayısı 2-3 olacak.

* Fenerbahçe son 10 maçını kazandı. 7’sinde handikapı aştı.

* Fenerbahçe evinde son 8 lig maçını kazandı. 6’sında handikapı aştı.

* Fenerbahçe evinde son 4 maçının ilk yarısını önde kapattı.

* Fenerbahçe’nin son 5 iç saha maçı ALT bitti.

* Fenerbahçe evindeki son 4 maçını 2-0’lık skorlarla kazandı.

* Bursaspor’un son 3 maçı berabere bitti.

* Bursaspor deplasmanda son 5 lig maçını kaybetmedi (2G-3B).

* Bursaspor’un son 4 maçı ALT bitti.

* Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki son 7 maçın 5’i ÜST bitti.

* Bursaspor son 3 maçta Fenerbahçe’yi 2 kez yendi ve hiç kaybetmedi.

* Fenerbahçe evinde son 5 maçta Bursaspor’u 4 kez yendi (1M).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.