Fenerbahçe Ankaragücü Maçını Canlı izle

15.05.2011
83
Fenerbahçe Ankaragücü Maçını Canlı izle

Fenerbahçe Ankaragücü Maçı Canlı izle Fenerbahçe Ankaragücü Maçını Canlı Seyret LİG TV İZLE Fenerbahçe Ankaragücü Maçını Canlı izle Fenerbahçe Ankaragücü Canlı izle Fenerbahçe Ankaragücü Maçını izle

Şampiyonluğa çok yaklaşan Fenerbahçe evindeki son mücadelede renkdaşı Ankaragücü’nü konuk ediyor. Sarı-lacivertliler, Karabük’te çok zorlansa da kazanmayı bildi. İkinci yarıda gösterdiği çıkışla dikkat çeken Dia’nın da sakatlığının geçmesi Aykut Kocaman’ı sevindiren bir gelişme oldu. Fenerbahçe, baskı kuruyor ancak rakiplerinin direnci karşısında gol noktalarında çok zorlanıyor.

Ankaragücü farklı bir psikoloji içinde Kadıköy’e çıkacak. Herkes onların futbolunu didik didik edecektir. İyi oynarlarsa teşvik primi, kötü oynarlarsa maçı sattı iddiaları ile karşı karşıya kalmaları sürpriz değil. Tabii bir de Fatih Tekke’nin özel durumu var. Trabzonspor’un efsane isimlerinden olan Tekke’yi tüm bordo-mavili taraftarlar günler öncesinden motive etmeye başladı. Şüphesiz tüm gözler onun üzerinde olacak.

Bu karşılaşmada Fenerbahçe galibiyetine verilen oran inanılmaz düşük ve oynamaya değmez. Sürpriz arayanlara tavsiyem 2,50’lik müthiş oranıyla 2,5 gol altı seçeneği olacak.

* Fenerbahçe son 16 maçının 15’ini kazandı (1B).

* Fenerbahçe evinde son 8 maçının 7’sini kazandı (1B). 5’inde handikapı aştı.

* Fenerbahçe’nin son 7 iç saha maçı ALT bitti.

* Ankaragücü son 4 maçını kaybetmedi (2G-2B).

* Ankaragücü son 5 deplasman maçında 1 kez kaybetti (2G-2B).

* Ankaragücü’nün son 14 maçının 9’u ÜST bitti.

* Fenerbahçe ile Ankaragücü arasındaki son 5 maç ÜST bitti.

* Ankaragücü son 2 maçta Fenerbahçe’yi yendi.

* Fenerbahçe evinde son 11 maçta Ankaragücü’nü 10 kez yendi (1M).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.