Fatih Terim hakeme ve UEFA’ya yüklendi!

04.04.2013
75
Fatih Terim hakeme ve UEFA’ya yüklendi!

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İspanyada Real Madride 3-0 mağlup olan Galatasarayda maç sonra Fatih Terim hakeme ve UEFAYA yüklendi.

İşte Fatih Terimin açıklamaları;

Malesef olmadı ama Real Madrid zaten büyük ihtimalle yakın tura çünkü 3-0ken oynamakta zor oldu. Hızlı hücumları iyi yaptılar İstanbuldaki maçta da işimiz çok zor ama keyfini çıkarmaya çalışacağız. Türk ve Galatasaraylı futbolseverler için iyi bir sonuç alıp ümitle geleni yapalım. Elimziden geleni yaptık diyelim.

Gol girişleri konusunda üstündünüz ama olmadı?

Arkadaşlar TÜrkiye şunu iyice bilmeli. Burada bu seviyelerde oyunlar böyle oynanıyor bulduğunuz zaman atacaksınız. Hiç alakası yokken pozisyon yerseniz olmaz. İşin duygusal kısmını bir kenara bırakalım, bir ülkeye bütün Galatasaraylı taraftarlar biz ümitliyiz diyor bu müthiş birşey. Rakibimizin çok iyi adamları var dolayısıyla Norveçli hakem çıkıyor. Amatör bir hakem, UEFA böyle bir hakemi nasıl atadı anlamış değilim. Bizi mağlup mu etti hayır ama o kadar kötü düdükler çaldı ki… Kafa tutuyoruz, pozisyona giriyoruz. Drogba atsa bize moral bile olurdu ama olmadı.

Sneijder neden çıktı?

İlk yarıda çok mücadele etti o yüzden böyle birşey düşündüm yoksa birşey yok.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.