Familya 5. yeni bölüm fragmanında ameliyat telaşı

13.10.2016
74
Familya 5. yeni bölüm fragmanında ameliyat telaşı

Familya 5. yeni bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Familya yeni bölümde Yaşar Beyoğlunun biyopsi ameliyatı çocuklarını endişelendiriyor. Familya 5. yeni bölüm fragmanında Toprak yediği dayak yüzünden çarşafcı kılığına giriyor. Birbirinden keyifli sahneleri ile çiçeği burnunda dizinin 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların sevilen aile komedisi Familya 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Familya dizisi yeni bölümde Yaşar Beyoğlu ameliyat geçirecek. Ameliyet evin büyük kızı Hava Beyoğlunu tedirgin edecek. Toprak yediği dayak yüzünden kadın kılığında eve gidecek. Kahkaha tufanının yaşanacağı Familya 5. yeni bölüm fragmanı ile 18 Ekim Salı saat 20:00da ekrana gelecek.

Başrollerinde Uğur Yücel ve Berat Efe Parların yer alacağı; yapımcılığını TMC’nin, senaristliğini Uğraş Güneşin, yönetmenliğini ise Can Yücel’in üstlendiği iddialı aile komedisi Familya 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Famiya dizisinde Yaşar Beyoğlu ameliyat olacak. Toprak yediği dayağın ardından eve kadın klılığında gelecek. Familya 5. yeni bölüm fragmanı ile Salı akşamı ekrana gelecek.

FAMİLYA 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


FAMİLYA 4. SON BÖLÜM ÖZETİ

Casimin sürpriz hamlesi Beyoğlu hanesinde deprem etkisi yaratır. Hare ve Yaşar bu defa tamamen köşeye sıkışmıştır. İkili olanları çözmenin ve çocuklara açıklamanın bir yolunu ararken, familyanın tüm üyeleri kendi rotalarını çizmeye hazırlanır. Namık açığa alındığı gerçeğini gizlemek için çabalarken, kendini komik bir maceranın içinde bulur.

Ezgi ve Toprak arasındaki gerilim giderek yükselir. Bu karmaşanın ortasında bunalan Ateş, herkesten gizli bir karar alır. Yaşar bir yandan Casimle uğraşmakta, öte yandan tedavisi için önemli bir adım atmaktadır. Casim ve Vedat ittifakında yaşananlar ise, Beyoğlu familyasına doğru yaklaşan tehlikenin ayak sesleridir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.