Facebook Messenger Day ile Snapchat i kopyalamaya hazırlanıyor

02.10.2016
78
Facebook Messenger Day  ile Snapchat i kopyalamaya hazırlanıyor

Facebook Messenger Day ile Snapchat i kopyalamaya hazırlanıyor Yaklaşık iki ay önce Instagrama getirilen Hikayeler özelliğiyle büyük ölçüde Snapchati kopyalayan Facebook, bu kez Messenger üzerinden Snapchati kopyalamaya devam ediyor.

Hatırlayacağınız gibi Facebookun sahibi olduğu Instagram ağustos ayının başında yayınlanan Hikayeler özelliğiyle platforma oldukça farklı bir pencere açmıştı. Kullanıcıların günlük hayatlarından kesitleri takipçileriyle paylaşmalarını sağlayan yenilik, Snapchat ile büyük oranda benzerlik göstermesinden dolayı eleştirilerin hedefi haline gelmişti.

Mark Zuckerbergün bir türlü satın alamadığı Snapchati misillemesi olarak yorumlanan bu hamleler görünüşe göre tüm hızıyla devam edecek. Zira Messenger Day (Messenger Günü) adı verilen yenilikle birlikte sosyal ağ kullanıcıları aynı Snapchatte olduğu gibi çeşitli filtre ve çıkartmalarla birlikte fotoğraf ve video paylaşabilecekler. Üstelik gün içerisinde paylaşılan tüm içerikler 24 saat sonra otomatik şekilde silinecek.

Messenger uygulamasında sohbet listesinin üzerine gelecek Messenger Günü şu sıralar Snapchatin çok popüler olmadığı Polonyoda test ediliyor. Snapchatin elindeki genç nüfusa gözünü diken sosyal ağın bu yeniliği ne zaman hayata geçireceği ise bilinmiyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.