Facebook Giriş

21.11.2010
79
Facebook Giriş

Facebook Giriş ile Facebook Dünyasına ilk adımınızı atabilirsiniz. Eğlenceli vakit geçirmek, yeni yüzlerle tanışmak, çevrenizdekilerle iletişim halinde olmayı sağlayan Facebook, sosyal bir paylaşım ağıdır. Eski arkadaşlarınızı bulup onlara Facebook sayesinde ulaşabilirsiniz. Hepsi ve daha fazlası için detayları sizlerle yazının devamında paylaşacağız

Facebook Giriş:

Öncelikle Facebook dünyasını keşfetmek için adınıza hesap açmanız gerekir. Siteye Girişinizi yaptıktan sonra gerekli kişisel bilgilerle hesabınızı oluşturunuz. Oluşturulan bu hesabı Facebook sayfasının sağ üst bölümde bilgilerinizi ve şifrenizi girerek aktifleştiriniz. Böylece ilk adımı atmış olacaksınız.
Facebook profil bilgilerinden hobilerinizi, bilgilerinizi ve beğenilerinizi belirtebilirsiniz. Fotoğraflar kısmında yeni fotoğraflar paylaşabilir ve profil resminizi belirleyebilirsiniz. Arama motoruna aradağınız arkadaşınızın adını yazarak ona ait bilgileri kullanarak arkadaşınıza ulaşabilirsiniz. Son işlemse arkadaşlık isteği göndermek olacaktır.
Yine Facebook’a giriş yaparak sınırsız oyun dünyasını keşfedebilirsiniz. İstediğiniz tüm oyunları bu platformda bulmak mümkün. Arama motorunu bu bölüm için de kullanabilirsiniz..

Facebook Giriş hakkında soru ve sorunlarınız için Yorum Formunu kullanabilirsiniz..

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.